Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΥΔΡΑ, ΠΟΡΟΣ, ΑΙΓΙΝΑ  

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 55€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ


Αναχώρηση 07.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.15 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ αφιξη στο τροκατερο του Παλαιου Φαληρου και αναχωρηση για την «κλασική» μονοήμερη κρουαζιέρα μας σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τρία νησιά του Σαρωνικού, τη μαγευτική Αίγινα, το γραφικό Πόρο και τη μοναδικής ομορφιάς Ύδρα. Θα απολαύσετε το όμορφο μεσογειακό περιβάλλον, θα γνωρίσετε τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιστορικές τοποθεσίες του Σαρωνικού, αλλά και θα γευτείτε την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τη συνοδεία ενός απολαυστικού λαϊκού παραδοσιακού προγράμματος από την ορχήστρα, τους τραγουδιστές και τους χορευτές μας.

Ύδρα - Πόρος - Αίγινα

Πρώτο νησί, το νησί των ζωγράφων και το όνειρο των φωτογράφων, η Ύδρα! Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, το αγαπημένο του διεθνούς jet-set. Μοναδική αρχιτεκτονική, πεντακάθαρα νερά, περίφημα κοσμήματα και είδη λαϊκής τέχνης, τα γαϊδουράκια –το μόνο μεταφορικό μέσο που επιτρέπεται στο νησί- μας φέρνουν κοντά στη ζωντανή ιστορία της Μεσογείου.

Επόμενος προορισμός ο καταπράσινος Πόρος με τα πεύκα, τις λεμονιές, τα στενά δρομάκια και το καμπαναριό του, από όπου και θα απολαύσετε την πανοραμική θέα.

Last but not least, η Αίγινα, με την πλούσια ιστορία, το όμορφο τοπίο με τα περίφημα φυστικόδενδρα, το λιμάνι με τη ψαραγορά και την πολύχρωμη πλωτή λαχαναγορά, το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε τη βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου που στεγάζει την ασημοστολισμένη λάρνακα και τα οστά του αγίου. Ύστερα θα «μεταφερθείτε» στον πέμπτο αιώνα π.Χ., στον δωρικό ναό της Αφαίας, τον πιο καλά διατηρημένο αρχαίο ναό της Ελλάδας, με την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Μένει η επιστροφή στην Αθήνα με μια από τις πιο ευχάριστες και πολύτιμες εμπειρίες της ζωής σας.


ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ 55€ 

Περιλαμβάνει: την μεταφορά με το πούλμαν και το εισιτήριο της κρουαζιέρας

Περιλαμβάνονται

  • Κρουαζιέρα σε 3 Νησιά του Αργοσαρωνικού
  • Πλήρες μεσημεριανό γεύμα
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο

Δεν Περιλαμβάνονται
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο

Για λεπτομέρειες επικοινωνήσετε μαζί μας Πειραιάς 210 4120505 
ή Αθήνα στο 210 3213700 η στείλτε μας email: laplayatravel@yahoo.gr