Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΟΦΙΑ, 
ΒΙΤΟΣΑ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, ΣΑΝΤΑΝΣΚΥ   

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 22-25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 165€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO ΝOVOTEL SOFIA 4* !!!

HMEΡΑ ΑΘΗΝΑ – ΣOΦΙΑ Πρωινή αναχώρηση 06.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 06.20 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος για ψώνια, δείπνο.
 
2 ΗΜΕΡΑ ΣΟΦΙΑ Πρωινό και ξεκινάμε τη περιήγηση μας στη βουλγαρική πρωτεύουσα με τα σημαντικά αξιοθέατα όπως ο καθεδρικός ναός του Αλεξάνδρου Νέφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του Άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρωσική εκκλησία). Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το λόφο ΒΙΤΟΣΑ. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος για βόλτες στη πόλη αλλα και για να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας με το πολυτελές. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.
 
3 ΗΜΕΡΑ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην ιστορική Φιλιππούπολη. Περιήγηση στη γεμάτη μνήμες παλαιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια και τα πανέμορφα παλιά αρχοντικά. Θα δούμε το σπίτι-μουσείο του Κουγιουμτζόγλου, το ναό του Αγ. Κων/νου & Ελένης, το Ελληνορωμαϊκό θέατρο κα. Χρόνος ελεύθερος και νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη Σόφια. 
4 ΗΜΕΡΑ ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΥ- ΑΘΗΝΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για την φημισμένη  λουτρόπολη  του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ  θεωρείται γενέτειρα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και στο ιστορικό της κέντρο δεσπόζει ο γιγαντιαίος πλάτανος 500 ετών δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο συντριβάνι . Το υγρό στοιχείο είχε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στη ζωή της πόλης και σήμερα αναβλύζουν ιαματικές πηγές  τα νερά των οποίων χρησιμοποιούνται στην θεραπεία διαφόρων  παθήσεων. Κατόπιν  αναχωρούμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ και αφου περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ(ΕΟ)παραμονή για  γευμα καιαπό εκεί με μια ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 165€
Μονόκλινο  250€
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτέρευσης σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Novotel Sofia 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικοί φόροι