Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία


ΞΑΝΘΗ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, KOMOTHNH, ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΒΑΛΑ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

25 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 160€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 

Αναχώρηση 07.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.15 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προσπερνώντας τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μέσω της κοιλάδας των ΤΕΜΠΩΝ, για να φτάσουμε στην ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) για μία ακόμα στάση για (προαιρετικό) γεύμα. Αμέσως μετά η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ μας οδηγεί στη συμπρωτεύουσα, την οποία παρακάμπτουμε για να συνεχίσουμε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 

Μετά το πρωινό νωρίς το πρωί ξεκινάει η διαδρομή μας με προορισμό τον ακριτικό Έβρο και την ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ) θα εισέλθουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις Ελληνικές γειτονιές, τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, τα Μουσουλμανικά Τεμένη (4 ώρες παραμονή). Ακόμη θα δούμε στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ τον σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, που στάθμευε το ΟΡΙΕΝΤ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ αργά το βραδύ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΣΜΙΝΘΗ ΞΑΝΘΗΣ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα δύο πιο χαρακτηριστικά Πομάκικα χωριά, την ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, οπού θα έχουμε παραμονή. Στην συνεχεία επιστροφή στην ΞΑΝΘΗ όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ 

Μετά το πρωινό θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ (Ε.Ο.) παραμονή για γεύμα και συνεχίζουμε προς ΛΑΜΙΑ(Ε.Ο.), στάση και από εκεί φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 160 €
Μονόκλινο 205 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια (Kiridis Hotel 3*) με πρωινό και 3 γεύματα σε ταβέρνα (ένα εκ των οποίων με ζωντανή μουσική)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.