Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΞΑΝΘΗ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΒΑΛΑ   

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 01 - 04 ΜΑΙΟΥ 2019   

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 165€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ  
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3* !!!


1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση 06.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 06.45 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προσπερνώντας τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μέσω της κοιλάδας των ΤΕΜΠΩΝ για να φτάσουμε στην ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) όπου και στάση για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ μας οδηγεί στη συμπρωτεύουσα, την οποία παρακάμπτουμε για να συνεχίσουμε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό ξεκινάει η διαδρομή μας με προορισμό τον ακριτικό Έβρο και την ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ) θα εισέλθουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ.
Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις Ελληνικές γειτονιές, τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, τα Μουσουλμανικά Τεμένη. Ακόμη θα δούμε στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, τον σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ με ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ αμα εχουμε το χρονο με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΣΜΙΝΘΗ-ΞΑΝΘΗΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα χωριά των Πομάκων πρώτη στάση το χωριό ΣΜΙΝΘΗ και μετά το χωριό ΕΧΙΝΟ δυο χαρακτηρίστηκα χωριά των Πομακων αλλα και στην συνεχεία επιστροφή στην ΞΑΝΘΗ όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Και επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(Ε.Ο.) παραμονή για γεύμα ύστερα για ΛΑΜΙΑ(Ε.Ο.) στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 165€
Μονόκλινο 210€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτέρευσης σε δίκλινα δωμάτια (Kiridis Hotel 3*) με πρωινό και 3 γεύματα σε ταβερνα (ενα εκ των οποίων με ζωντανή μουσική)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης