Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

Η ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΑΡΤΑ, ΑΓΝΑΝΤΑ, ΠΡΑΜΑΝΤΑ, ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
06 - 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 000€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 
ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ VYZANTINO 4* 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ – ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΡΤΑ
Αναχώρηση 07.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.30 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΙΣΘΜΟ σταση, Κατόπιν για ΡΙΟ θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και οδεύοντας τα νότια της Τριχωνίδας θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης, από την βόρεια πλευρά, θα περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ και θα καταλήξουμε στην ΑΡΤΑ, τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, VYZANTINO 4*, στη Φιλοθέη, λίγο πιο έξω από την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΤΑ – ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ – ΓΕΦΥΡΙ ΠΛΑΚΑΣ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ – ΑΡΤΑ
Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ξεκινά. Πρώτος σταθμός το ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ, που δημιουργεί και την τεχνητή λίμνη. Ακολουθεί μία πανέμορφη διαδρομή μέσα από τα γραφικά χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ, ΕΛΑΤΟ και ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φτάσουμε στο ιστορικό ΓΕΦΥΡΙ της ΠΛΑΚΑΣ, πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που είναι ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο πέτρινο γεφύρι στα Βαλκάνια. Από εκεί θα καταλήξουμε στα δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, ΑΓΝΑΝΤΑ και ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο του τοπίου. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στα δύο κεφαλοχώρια και μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό) και η περιήγησή μας στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ κλείνει με επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΤΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ με την γραφική μαρίνα της. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο ΝΥΔΡΙ - αγαπημένο προορισμό του διεθνούς jet set - όπου θα παραμείνουμε για το μπάνιο και το μεσημεριανό μας γεύμα. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να κάνουν και τον περίπλου των δύο πιο γνωστών νησίδων της περιοχής, της ΜΑΔΟΥΡΗΣ, το ιδιόκτητο νησάκι που βρίσκεται το αρχοντικό της οικογένειας του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, και του ΣΚΟΡΠΙΟΥ, το πρώην άγονο νησάκι που έκανε γνωστό ως τις άκρες της υφηλίου, μετατρεποντάς το σε έναν πράσινο παράδεισο χαλάρωσης και απομόνωσης ο άλλος Αριστοτέλης, ο Ωνάσης, και σήμερα ανήκει στην οικογένεια του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ (προαιρετική κρουαζιέρα - έξοδα ατομικά). Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ και, με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 000€
Μονόκλινο 000€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα VYZANTINO 4*, στη Φιλοθέη, 5 Χλμ από το κέντρο της Άρτας
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Τα εισιτήρια για την προαιρετική κρουαζιέρα στη ΜΑΔΟΥΡΗ και τον ΣΚΟΡΠΙΟ
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.