Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΡΑΚΗ, ΤΡΩΑΔΑ, ΒΙΘΥΝΙΑ, ΤΕΝΕΔΟΣ, ΙΜΒΡΟΣ, ΠΡΟΥΣΑ, 
ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΟΙΑ, ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ   

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 06-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
ΚΑΙ ΑΛΛΗ MIA ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΜΟΝΟ ΜΕ 295€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
PARION HOTEL 5* & BAIA HOTEL BURSA 5* 
ME ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY 

1 HMEΡΑ ΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση 06:00 απο ΠΕΙΡΑΙΑ 06:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και ύστερα για ΛΑΡΙΣΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΕΟ)γεύμα και καφέ, και φτάνουμε στην Κομοτηνή για διανυκτέρευση. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το κέντρο της πόλης.

2 ΗΜΕΡΑ ΛΑΜΨΑΚΟΣ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΗΣ ΚΥΖΙΚΟΥ - ΠΑΝΟΡΜΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΟΣ - ΠΡΟΥΣΑ
Μετά το πρωινό κατευθυνόμαστε προς τα Ελληνοτουρκικά σύνορα για τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων και για λίγα ψώνια από τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών. Εισερχόμενοι στη Τουρκία φτάνουμε στα Κύψελα, σημερινή ονομασία Ιπσαλα, για να μεταβούμε ,στη συνέχεια , στην Καλλίπολη και να περάσουμε με το εκεί πορθμείο τα στενά του Ελλήσποντου προς τη ιστορική Λάμψακο. Συνεχίζουμε προς την χερσόνησο της Κυζίκου και επισκεπτόμαστε μερικά πάλαι ποτέ ελληνικά χωρια Μετά από ένα ελαφρό γεύμα στο δρομο φτανουμε στη Λίμνη της Απολλωνιάδος για να επισκεφτούμε την Απολλωνία και να περπατήσουμε στους δρόμους της. Η περιήγησή μας θα τελειώσει στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμωνος πριν αναχωρήσουμε για την πανέμορφη Προύσα. Με την άφιξη κάνουμε μια πανοραμική περιήγηση, για να τη γνωρίσουμε, πριν τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και ξεκουραστούμε. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΥΣΑ – ΜΟΥΔΑΝΙΑ -ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ
Μετά το πρωινό αρχίσει η γνωριμία μας με την Προύσα. Θα δούμε τον Τάφο του Καραγκιόζη και το Χατζηβάτη, τα Τζαμιά της πρώτης Οθωμανικής περιόδου που αντέγραψαν τις βυζαντινές εκκλησίες, θα επισκεφτούμε το Ουλού ( Μέγα ) Τζαμί και θα έχουμε χρόνο για μια βόλτα στα περίφημα χάνια .Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας προς το επίνειο της Προύσας τα Μουδανιά, εκεί όπου υπεγράφη η Συνθήκη των Μουδανιών το 1922.Θα δούμε τα αξιοθέατα και το Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου έγινε το 2018 λειτουργία μετά από 96 χρόνια, θα ξεκινησουμε και μετά από ένα ταξίδι τριών ωρών περίπου φτάνουμε στο Τσανάκκαλε για δείπνο και διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΤΡΩΑΔΑ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΕΝΕΔΟΥ
Μετά το πρωινο κάνουμε τη γνωριμία μας με την πόλη του Τσανάκκαλε μια πόλη πάνω στην είσοδο των Δαρδανελλίων. Μετά πάμε νότια και επισκεπτόμαστε την μυθική Τροία. Αφού ξεναγηθούμε θα περιεργαστούμε το αντίγραφο του Δούρειο Ίππου και θα τραβήξουμε φωτογραφίες .Μετά θα επισκεφτούμε το νεόδμητο μουσείο της Τροίας για να δούμε τα ευρήματα τόσο από τις παλιές όσο και τις πρόσφατες ανασκαφές. Η εκδρομή μας θα συνεχιστεί με τη μετάβασή μας στην Τένεδο για να κάνουμε μια σύντομη γνωριμία με ένα νησί του Αιγαίου το οποίο είναι τουρκικό, από το 1923, βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης. Το καράβι θα μας φέρει στο λιμάνι της Τενέδου, εκεί όπου είχε κρυφτεί ο στόλος των Αχαιών στο τέλος της μακράς εκείνης πολιορκίας της Αρχαίας Τροίας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να δούμε το Βυζαντινό Κάστρο-και μετέπειτα των Ιπποτών και των Οθωμανών λόγω κατάληψης και ανακαινήσεων -την Εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και να φάμε κανένα τοπικό γλυκό ή να πιούμε έναν τούρκικο καφέ στο κέντρο της πόλης. Με το πορθμείο επιστρέφουμε στην απέναντι ακτή για να πάμε στο ξενοδοχείο μας όπου μας περιμένει το δείπνο και η ξεκούραση.

5 ΗΜΕΡΑ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ – ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ – ΝΗΣΟΣ ΙΜΒΡΟΣ
Μετά το πρωινό κάνουμε αρχικά μια βόλτα στη πόλη του Τσανάκκαλε πριν επιβιβαστούμε στο πορθμείο για να περάσουμε στη Ευρωπαϊκή πλευρά των Δαρδανελλίων. Το θαλάσσιο Κάστρο Κιλιτμπαχίρ ,δηλαδή η Θαλάσσια Κλειδαριά που έκτισε ο Πορθητής το 1452 ένα χρόνο πριν εκπορθήσει την Κωνσταντινούπολη, είναι μπροστά μας. Μετά τη μακρά επισκευή του θα μας δοθεί η ευκαιρία να το επισκεφτούμε και να δούμε τις συνθήκες άμυνας αλλά και πολέμου του 15ου αιώνα. Μετά θα επιστρέψουμε στο λεωφορείο μας για να πάμε στο λιμάνι Καμπάτεπε που βρίσκεται απέναντι από την Ίμβρο .Με το πορθμείο και μετά από ένα σύντομο θαλασσινό ταξιδάκι 1 ωρα και περιπου 15 λεπτα φτάνουμε στην ωραία Ιμβρο, το νησί του Οικουμενικού Πατριάρχη.. Με το λεωφορείο μας θα επισκεφτούμε το ελληνικο χωριο Αγιοι Θεόδωροι,.Έχουμε τη δυνατότητα να πιούμε έναν καφέ στους Αγίους Θεόδωρους και δούμε τα ελληνικά σπίτια, τα σχολεία που άρχισαν πρόσφατα να λειτουργούν, τους Έλληνες που ζουν πλέον εκεί μόνιμα αλλά και τις εκκλησίες που είναι σε λειτουργία -θα επιστρέψουμε με το πορθμείο πίσω στα Δαρδανέλια και από εκεί στο ξενοδοχείο μας στην πόλη του Τσανάκκαλε, για δείπνο και διανυκτέρευση.

6 ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ΑΘΗΝΑ
Αναχωρούμε για την Ελλάδα μετά το πρωινο. Μετά τον έλεγχο στα σύνορα ξεκινούμε ένα μακρύ ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα και τον Πειραιά και αφού κάνουμε πολλές στάσεις για καφέ και φαγητό. Το ωραίο μας ταξίδι έχει φτάσει στο τέλος του..


3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ
  • Γνωρίζουμε την Τουρκια πάρα πολύ καλά με εμπείρους ξεναγούς (Το Νέο πλήρες πρόγραμμα 2019)
  • Ιδιόκτητα πολυτελή πούλμαν (όχι ενοικιαζόμενα) Volvo Irizar Bb
  • Tιμές χαμηλές με ποιότητα σε όλη την αγορά στα τουριστικά γραφεία

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 295€
Μονόκλινο 395€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • 5 Διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε πολυτελές ξενοδοχεία 4* & 5* αστερων στην Τουρκιά & 3* αστέρων στην Κομοτηνή με 4 δείπνα στην Τουρκία & 5 πρωινά
  • Αρχηγός εκδρομής Αρχηγός με γνώσεις & Διπλωματούχος τοπικός ξεναγός
  • Όλα τα εισιτήρια των πλοίων
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης Φ.Π..Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα