Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΡΑΚΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΜΑΚΩΝ, ΞΑΝΘΗ, ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 25-28 ΜΑΪΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 140€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ Αναχώρηση ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε ΤΕΜΠΗ, ΛΑΡΙΣΑ για γεύμα. Και αφού παρακάμψουμε την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα φθάσουμε στην ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, μικρή στάση για ξεκούραση και καφέ, Συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να φθάσουμε αργά το απόγευμα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
2 ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΜΑΚΩΝ-ΞΑΝΘΗ-ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα χωριά των Πομάκων. Πρώτη στάση το χωριό ΣΜΙΝΘΗ και μετά το χωριό ΕΧΙΝΟ δυο χαρακτηρίστηκα χωριά των Πομάκων και στην συνέχεια επιστροφή στην ΞΑΝΘΗ όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Και επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
3 ΗΜΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ Μετά το πρωινό περιήγηση στον ακριτικό νομό της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Πρώτος σταθμός το ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της ΡΟΔΟΠΗΣ έως το ΔΕΛΤΑ του ΕΒΡΟΥ και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Το μεσημέρι γεύμα προαιρετικά και γνωριμία με την πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ νωρίς το απόγευμα για ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
4 ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ Νωρίς το πρωί αφήνουμε την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ μέσω ΚΑΒΑΛΑΣ ,στάση, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ και με επίσκεψη στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, και συνεχίζουμε για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα,. ΛΑΜΙΑ στάση, και άφιξη στον ΠΕΙΡΑΙΑ. 
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο                                                                                                Ξενοδοχείο Δίκλινο 140€                                                                                                    Μονόκλινο 190€ 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό (Kiridis Hotel 3*)
  • 3 γεύματα πολύ καλά σε ταβέρνα μέσα στην πόλη της Κομοτηνής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δημοτικός Φόρος
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Τιμές Εισιτηρίων για ξενάγηση στο Παρατηρητήριο αρπακτικών πουλιών, Γενικό εισιτήριο: 3 ευρώ
  • Στις ανωτέρω τιμές  δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης