Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΡΑΚΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΜΑΚΩΝ, ΞΑΝΘΗ, ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, KABAΛA, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ  

4ΗΜΕΡΗ 25-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018  

ΜΟΝΟ ΜΕ 150€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και μέσω ΛΑΡΙΣΑ Ε.Ο γεύμα, και συνεχίζουμε και αφού παρακάμψουμε την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα φθάσουμε στην ΚΑΒΑΛΑ, μικρή στάση για επισκεψη στο ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ της Ελλαδος και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να φθάσουμε αργά το απόγευμα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα χωριά των Πομάκων. Πρώτη στάση το χωριό ΣΜΙΝΘΗ και μετά το χωριό ΕΧΙΝΟ δυο χαρακτηρίστηκα χωριά των Πομάκων και στην συνέχεια επιστροφή στην ΞΑΝΘΗ όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Και επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό περιήγηση στον ακριτικό νομό της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Πρώτος σταθμός το ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της ΡΟΔΟΠΗΣ έως το ΔΕΛΤΑ του ΕΒΡΟΥ και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Το μεσημέρι γεύμα προαιρετικά και γνωριμία με την πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ νωρίς το απόγευμα για ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ 
Νωρίς το πρωί αφήνουμε την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή παράκαμψη στο Μουσείο με το κέρινων ομοιωμάτων που Δημιουργός του ο Θεόδωρος Κοκκινίδης, γεννήθηκε το 1977 στο Βερολίνο της Δυτικής Γερμανίας από γονείς μετανάστες. Έζησε και μεγάλωσε στα Κηπιά της Καβάλας, όπου υπάρχει σήμερα το μουσείο, Βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη, ο Michael Jackson, η Madonna και άλλες μεγάλες προσωπικότητες. Πρόσωπα που αγαπήσαμε και σφράγισαν εποχές μέσα από τη ζωή και το έργο τους. Συνεχίζουμε μια μια ακόμη στάση στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ φωτο ΛΕΩΝ και Ακολούθως ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ γεύμα και μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 150€
Μονόκλινο 195€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό ΚIRIDIS HOTEL 3*
  • 3 γεύματα σε ταβέρνα μέσα στην πόλη της Κομοτηνής και το ένα θα είναι με ζωντανή μουσική.
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
  • Τιμές Εισιτηρίων για ξενάγηση στο Παρατηρητήριο αρπακτικών πουλιών Γενικό εισιτήριο: 3 ευρώ