Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ, ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ   

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-28 OKTΩΒΡΙΟΥ 2019   

ΜΟΝΟ ΜΕ 155€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PALACE & SPA 5* !!!


1 ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε για γεύμα Ε.Ο Λάρισας όπου μπορούμε να γευματίσουμε. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ,επίσκεψη στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της πόλης και συνεχίζουμε για τα επιβλητικά Οχυρά Ρούπελ για να δούμε και να ακούσουμε για την ιστορία και το πρωταγωνιστικό ρόλο στις μάχες και των 2 παγκοσμίων πολέμων αυτής της σπουδαίας οχυρωματικής διάταξης κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Στη συνέχεια για το χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ όπου θα επισκεφτούμε τον σπουδαίο υδροβιότοπο και προαιρετικά θα περιηγηθούμε με βάρκες στην ομώνυμη Λίμνη ενώ θα υπάρξει χρόνος και για το γεύμα μας.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος στη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Δείπνο, διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ, στάση και επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, περιήγηση στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Θα επισκεφθούμε τα ΚΑΣΤΡΑ, τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ πολιούχο της πόλης, τη ΡΟΤΟΝΤΑ, τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, στάση, παραμονή. Αναχώρηση για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα & καφέ και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στον ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 155€
Μονόκλινο 260€

*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 30/09 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερευσεις σε δίκλινα δωμάτια (Grand Palace & Spa 5*) με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης