Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ, ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ   

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

26 - 28 OKTΩΒΡΙΟΥ 2019   

ΜΟΝΟ ΜΕ 155€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PALACE & SPA 5*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από  ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε για (προαιρετικό) γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.). Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, επίσκεψη στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της πόλης και συνεχίζουμε για τα επιβλητικά Οχυρά Ρούπελ, για να δούμε και να ακούσουμε την ιστορία και το πρωταγωνιστικό ρόλο αυτής της σπουδαίας οχυρωματικής διάταξης κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων στις μάχες και των 2 παγκοσμίων πολέμων. Συνεχίζουμε καταυθυνόμενοι προς την ΚΕΡΚΙΝΗ, όπου θα επισκεφτούμε τον σπουδαίο υδροβιότοπο και προαιρετικά θα περιηγηθούμε με βάρκες στην ομώνυμη Λίμνη, ενώ θα υπάρξει χρόνος και για το γεύμα μας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ, στάση και επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για μία περιήγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε τα ΚΑΣΤΡΑ, τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - πολιούχο της πόλης - την ΡΟΤΟΝΤΑ, τον εμβληματικό ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, στάση και παραμονή. Αναχώρηση για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα & καφέ και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 155€
Μονόκλινο 260€

*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 30/09 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερευσεις σε δίκλινα δωμάτια (Grand Palace & Spa 5*) με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.