Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ, ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ   

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 2020

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
06 - 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 135€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*!1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε για (προαιρετικό) γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.). Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, επίσκεψη στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της πόλης και συνεχίζουμε για τα επιβλητικά Οχυρά Ρούπελ, για να δούμε και να ακούσουμε την ιστορία και το πρωταγωνιστικό ρόλο αυτής της σπουδαίας οχυρωματικής διάταξης κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων στις μάχες και των 2 παγκοσμίων πολέμων. Συνεχίζουμε καταυθυνόμενοι προς την ΚΕΡΚΙΝΗ, όπου θα επισκεφτούμε τον σπουδαίο υδροβιότοπο και προαιρετικά θα περιηγηθούμε με βάρκες στην ομώνυμη Λίμνη, ενώ θα υπάρξει χρόνος και για το γεύμα μας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ, στάση και επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για μία περιήγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε τα ΚΑΣΤΡΑ, τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - πολιούχο της πόλης - την ΡΟΤΟΝΤΑ, τον εμβληματικό ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, στάση και παραμονή. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις καθ' οδόν για γεύμα, καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 135€
Μονόκλινο 220€Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50%
τουλάχιστον 30 ημέρες πριν απο κάθε αναχώρηση. Μετά τη συγκεκριμένη περίοδο θα υπάρχει προσαύξηση 20€.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερευσεις σε δίκλινα δωμάτια (Grand Palace Hotel & Spa 5*) με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.