Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ  

3ΗΜΕΡΗ 26-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018  

ΜΟΝΟ ΜΕ 130€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και μέσω ΤΕΜΠΗ, ΛΑΡΙΣΑ Ε.Ο γεύμα. Συνεχίζουμε και αφιξη στο ξενοδοχείο μας στην πολη των ΣΕΡΡΩΝ και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δειπνο διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ που περιέχει ευρήματα από την αρχαία πόλη και την άμεση περιοχή της. Επίσκεψη στο ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, και γνωριμία με τον λόφο ΚΑΣΤΑ Ενα μυστικό που κρύβεται καλά κρυμμένο εδώ και πάνω από 2.300 χρόνια στον εντυπωσιακό αρχαίο μακεδονικό τάφο της Αμφίπολης, στον τύμβο Καστά, Στην συνεχεια για ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ επίσκεψη, ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ γεύμα. Και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δειπνο, διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ, στάση και επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, περιήγηση στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Θα επισκεφθούμε τα ΚΑΣΤΡΑ, τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ πολιούχο της πόλης, τη ΡΟΤΟΝΤΑ, τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, στάση, παραμονή. Αναχώρηση για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα & καφέ και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στον ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 130€
Μονόκλινο 160€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο ΑLEXANDER HOTEL 3*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α. 
  • Δημοτικός Φόρος