Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, ΕΔΕΣΣΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
25 - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 145€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*!1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί φτάνουμε στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το πολυτελές ξενοδοχείο μας, GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΛΛΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΠΕΛΛΑ, όπου θα επισκεφτούμε τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο, με πλήθος ευρημάτων που μαρτυρούν την μακραίωνη ιστορία της γενέθλιας πόλης του Μέγα Αλέξανδρου και την τεράστια σημασία της κατά τους αρχαίους χρόνους (είσοδος προαιρετική – ατομικά έξοδα). Πλήθος επισκεπτών συρρέουν απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη για να δουν από κοντά την Αγορά της Πέλλας και τα ευρήματα των ανασκαφών της Αρχαίας πόλης που γνώρισε πρωτοφανή πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη στην εποχή της. Επόμενος μας προορισμός το ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ και τα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ. Χρόνος αρκετός για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό), για να θαυμάσουμε το ιδιαίτερης ομορφιάς τοπίο ή ακόμα και για ένα αναζωογονητικό μπάνιο στις ιαματικές πηγές, που το νερό διατηρεί σταθερά θερμοκρασία 37 βαθμών, όλο το χρόνο. Συνεχίζουμε για την ΕΔΕΣΣΑ και μία επίσκεψη στο πάρκο των πασίγνωστων καταρρακτών, τους μεγαλύτερους των Βαλκανίων, με τον Κορανό - τον μεγαλύτερο όλων - να δημιουργεί ένα εντυπωσιακό «σύννεφο» νερου, το οποίο συχνά βάφεται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΣΟΥΡΩΤΗ και το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου, όπου μεταξύ άλλων βρίσκεται και ο τάφος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ, στάση και παραμονή για προσκύνημα. Επιστρέφουμε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για μία περιήγηση στο κέντρο της πόλης και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της συμπρωτεύουσας. Θα επισκεφθούμε τα ΚΑΣΤΡΑ, τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - πολιούχο της πόλης - την ΡΟΤΟΝΤΑ και, φυσικά, τον εμβληματικό ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, όπου θα παραμείνουμε για φωτογραφίες και την τελευταία ωραία εικόνα από τη «νύμφη του Θερμαϊκού» και τους χαλαρούς ρυθμούς της. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, με μία ενδιάμεση στάση για γεύμα στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ (Ε.Ο.) και μία ακόμα στην ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 145€
Μονόκλινο 250€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα, στο GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.


*Λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου και των παρελάσεων, η επιβίβαση της ΑΘΗΝΑΣ θα γίνεται την ίδια ώρα (07.50 π.μ.) στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από το ξενοδοχείο "STANLEY", (Στάση μετρό: "Μεταξουργείο" - Γραμμή: Ανθούπολη - Ελληνικό), αντί για την Πλατεία Συντάγματος