Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ, ΧΑΝΙΩΤΗ, 
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
14 – 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15΄ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 

ΜΟΝΟ ΜΕ 140€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ABC HOTEL 3* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY! 


1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί φτάνουμε στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το κεντρικό ξενοδοχείο μας, ABC HOTEL 3*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΟΥΡΩΤΗ - ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ – ΧΑΝΙΩΤΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΣΟΥΡΩΤΗ, όπου εκτός από τη διάσημη πηγή μεταλλικού, ανθρακούχου νερού, βρίσκεται και η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Στη Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, αλλά και ο τάφος του ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ, ο οποίος κοιμήθηκε εν Κυρίω στις 12/7/1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από τον Ναό του Αγίου Αρσενίου. Από εκεί προχωράμε για τη χερσονήσο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, τη δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, έναν παραδεισένιο κόσμο, με ατέλειωτες αμμουδιές και πευκόφυτες εκτάσεις που φτάνουν ως την γαλαζοπράσινη θάλασσα. Πρώτος μας σταθμός η πανέμορφη ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Συνεχίζοντας τον γύρο θα φτάσουμε στη ΧΑΝΙΩΤΗ, το γραφικό, παραθαλάσσιο, τουριστικό θέρετρο, με τους μεγάλους πεζόδρομους και τα πράσινα πάρκα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό για μία περιήγηση στο κέντρο της πόλης και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της συμπρωτεύουσας. Θα επισκεφθούμε τα ΚΑΣΤΡΑ, τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - πολιούχο της πόλης - την ΡΟΤΟΝΤΑ και, φυσικά, τον εμβληματικό ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, όπου θα παραμείνουμε για φωτογραφίες και την τελευταία ωραία εικόνα από τη «νύμφη του Θερμαϊκού» και τους χαλαρούς ρυθμούς της. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, με μία ενδιάμεση στάση για γεύμα στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ (Ε.Ο.) και μία ακόμα στην ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ το βράδυ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 140€ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα, στο ABC HOTEL 3*, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.