Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
ΖΗΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤO ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ! 

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, ΠΗΛΙΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΒΟΛΟΣ

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
05 - 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 60€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ METROPOL HOTEL 3*

1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 08.00 π.μ. με κατεύθυνση προς ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση. Άφιξη στο ΒΟΛΟ, παραμονή για γεύμα στα τσιπουράδικα και συνεχίζουμε για ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, παραμονή στο ΠΗΛΙΟ με εκπληκτική θέα στο ΒΟΛΟ και τον Παγασητικό κόλπο. Εν συνεχεία άφιξη και επίσκεψη στη ΛΑΡΙΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στα ΤΡΙΚΑΛΑ στον ΜΥΛΟ ΞΩΤΙΚΩΝ, μια ευχάριστη και μικρή περιπέτεια για όλους που θα θελήσουν φέτος να συναντήσουν τον ΆΗ ΒΑΣΙΛΗ και να πάρουν το δωράκι τους από αυτόν. Θα πρέπει να περάσουν μέσα από παραμυθένια σοκάκια, πάνω από το ποτάμι και από γέφυρες μέχρι να βρεθούν σε ένα πραγματικό νησάκι. Τα ξωτικά του εργάστηκαν σκληρά για πολλούς μήνες προκειμένου να του κατασκευάσουν το πιο όμορφο σπιτάκι του κόσμου. Τα Θεοφάνεια τα Ξωτικά κλείνουν τον Μύλο τους, αφού φρόντισαν να φτιάξουν δωράκια για όλα τα παιδιά και γιορτάζουν με ένα εντυπωσιακό φινάλε, που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους! Μαζί τους ζούμε και εμείς την ανεπανάληπτη εμπειρία και γινόμαστε για λίγο παιδιά! Γεμάτοι όμορφες εικόνες παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ,  με ενδιάμεσες στάσεις καθ' οδόν.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 60€
Μονόκλινο 75€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό (Metropol 3*)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.