Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, 
ΜΕΤΕΩΡΑ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ  

3ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 4-6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019  

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ  
ΜΟΝΟ ΜΕ 140€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 08.00 π.μ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 08:20 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ Εο στάση. Κατόπιν μετάβαση στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ γευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ ελεύθερο για να γνωρίσετε την παλιά πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση

2 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη στον ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ και συνεχίζουμε για ΤΡΙΚΑΛΑ στον ΜΥΛΟ ΞΩΤΙΚΩΝ, μια ευχάριστη και μικρή περιπέτεια για όλους που θα θελήσουν φέτος να συναντήσουν τον ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ και να πάρουν το δωράκι τους από αυτόν. Θα πρέπει να περάσουν ανάμεσα από παραμυθένια σοκάκια, πάνω από το ποτάμι και από γέφυρες μέχρι να βρεθούν σε ένα πραγματικό νησάκι. Τα ξωτικά του εργάστηκαν σκληρά για πολλούς μήνες προκειμένου να του κατασκευάσουν το πιο όμορφο σπιτάκι του κόσμου. Στην επιστροφή στάση στα ΤΡΙΚΑΛΑ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Επιστροφή αργά στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Δείπνο.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΥΛΗ-ΚΟΖΑΚΑ όπου θα περάσουμε από την καρδιά της Πίνδου για να επισκεφτούμε την πανέμορφη ΕΛΑΤΗ & ΠΕΡΤΟΥΛΙ, παραμονή & γεύμα. Στην συνέχεια αναχώρηση και στάση στη ΛΑΜΙΑ για καφέ. Το απόγευμα επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 140€
Μονόκλινο 180€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος