Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΦΟΛΟΗΣ, ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ, ΛΑΜΠΕΙΑ, ΛΑΓΚΑΔΙΑ, ΒΥΤΙΝΑ

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
05 - 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ANTONIOS HOTEL 4*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ, στάση. Συνεχίζουμε για ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ και ΛΑΜΠΕΙΑ (Δίβρη), το ορεινό και καταπράσινο χωριό του νομού Ηλείας με τα τρεχούμενα νερά σε υψόμετρο 800 μ., όπου και θα παραμείνουμε για γεύμα. Ακολουθώντας μία πραγματικά πανέμορφη διαδρομή θα διασχίσουμε το εντυπωσιακό δρυόδασος της ΦΟΛΟΗΣ - ένα από τα πιο πυκνά των Βαλκανίων - γνωστό και από τη μυθολογία. Φτάνουμε στον τελικό προορισμό της ημέρας, την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Τακτοποίηση στο πολυτελες ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και συνεχίζουμε για τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ, το όμορφο χωριό της ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ. Από εκεί μεταφερόμαστε στη γραφική ΒΥΤΙΝΑ, χτισμένη σε υψόμετρο 1.033 μέτρων σε κατάφυτη περιοχή του ΜΑΙΝΑΛΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα και ξεκούραση. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, μέσω ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ και με διάφορες στάσεις καθ΄ οδόν για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 75€
Μονόκλινο 95€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με 1 πρωινό & 1 δείπνο στο ΑΝΤΟΝΙΟS HOTEL 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.