Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ  

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ
04 – 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 180€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα (προαιρετικό). Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

2η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ. Θα δούμε τον άγρυπνο φρουρό των μνημείων, τον γνωστό ΛΕΟΝΤΑ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ και τον Αρχαιολογικό χώρο που μαρτυρά την στρατηγική σημασία της πόλης στα αρχαία χρόνια. Συνεχίζουμε για το Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ και την ΒΥΡΩΝΕΙΑ για να φτάσουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, έναν από τους σημαντικότερους βιότοπους της πατρίδας μας που φιλοξενεί πάνω από 300 είδη πουλιών, αποδημητικών και ενδημικών, αρκετά εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως σπάνια. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο για να παρακολουθήσουμε την ενδιαφέρουσα ενημέρωση με σλάϊντς (και προαιρετική περιήγηση της λίμνης με βάρκα). Θα παραμείνουμε στην περιοχή για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο,διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ, στάση και επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για μία περιήγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - πολιούχο της πόλης - την ΡΟΤΟΝΤΑ, τον εμβληματικό ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, στάση και παραμονή. Αναχώρηση για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα & καφέ και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ. 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 180€ 
Μονόκλινο 290€ 

*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 20/12 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • 2 Διανυκτερευσεις σε δίκλινα δωμάτια (Grand Palace Hotel & Spa 5*) με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο 
  • Αρχηγός εκδρομής 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
  • Φ.Π.Α. 

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.