Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ & ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΔΕΣΣΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ 

3HMEΡH ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
04 – 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4*!1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και επιπλέον στάση καθ΄οδόν για γεύμα (προαιρετικό). Περνώντας την γέφυρα του ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ φτάνουμε στον τελικό προορισμό της ημέρας, την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ.  Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την ΦΛΩΡΙΝΑ, όπου θα κάνουμε ολιγόωρη στάση. Συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ και φτάνουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου θα επισκεφτούμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, όπου κατοικούν σπάνια είδη ενδημικών και αποδημητικών πουλιών. Τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, με το τελευταίο ακριτικό χωριό τους ΨΑΡΑΔΕΣ, για γεύμα (προαιρετικό). Περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής Ελλάδας - Αλβανίας φτάνουμε για παραμονή και επίσκεψη στην γραφική ΚΑΣΤΟΡΙΑ, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή μέσω ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για επίσκεψη και παραμονή στους ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ της ΕΔΕΣΣΑΣ και αμέσως μετά συνεχίζουμε για την ΒΕΡΟΙΑ, όπου θα δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μία από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Ο Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω νέας εθνικής οδού. Στάση για γεύμα καθ΄οδόν (προαιρετικό) και με επιπλέον στάσεις για καφέ και  ξεκούραση, φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 120€
Μονόκλινο  150€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα PANTELIDIS HOTEL 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.