Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΤΗΝΟΣ

ΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ!

ΧΩΡΑ, Ι.Ν. ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, ΠΥΡΓΟΣ - ΠΑΝΟΡΜΟΣ 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

ΜΟΝΟ ΜΕ 00€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3* ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY! 


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ – Ι. Μ. ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ) – ΠΑΝΟΡΜΟΣ - ΠΥΡΓΟΣ – ΧΩΡΑ

Αναχώρηση 06.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06.20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για το λιμάνι της Ραφήνας και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στην ΤΗΝΟ. Άφιξη στο λιμάνι της ΤΗΝΟΥ και ξεκινάμε για την περιήγησή μας στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησι. Πρώτος μας σταθμός η μεγάλης θρησκευτικής σημασίας Ι. Μ. ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, γνωστή και ως μονή ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ. Η Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου «της Κυρίας των Αγγέλων», ιδρύθηκε τον 10ο ή 11ο αι. και αποτελεί ένα απο τα σημαντικότερα μοναστήρια του ελλαδικού χώρου. Πρόκειται για μεγάλη μοναστική κοινότητα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το κτιριακό συγκρότημα της Μονής, με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, καθώς μοιάζει με παραδοσιακό χωριό περιβαλλόμενο από φρουριακό τείχος και διατηρεί τη λιτή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα, τις καμάρες, τα λιθόστρωτα σοκάκια και το λευκό χρώμα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας διασχίζοντας τα πανέμορφα, παραδοσιακά χωριά για να φτάσουμε στον ΠΥΡΓΟ στη βόρειο – δυτική πλευρά της Τήνου. Μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα ξεκινούσαν από το φυσικό λιμάνι του, τον ΠΑΝΟΡΜΟ, τα πλοία που μετέφεραν το φημισμένο μάρμαρο της Έξω Μεριάς στην ηπειρωτική χώρα και έδεναν αυτά που έφερναν στο νησί σιτάρι και άλλα εισαγόμενα προϊόντα. Από εδώ ξεκίνησαν και την πορεία τους σημαντικοί εικαστικοί και γλύπτες, όπως ο Λύτρας και ο Γιαννούλης Χαλεπάς. Σήμερα είναι ανακηρυγμένος παραδοσιακός οικισμός και από τα αξιοθέατα ξεχωρίζει το μουσείο Μαρμαροτεχνίας. Το χωριό έχει έντονο κυκλαδίτικο χρώμα και χαρακτηρίζεται υπαίθριο μουσείο λαϊκής τέχνης, ενώ οι παραλίες που το πλαισιώνουν είναι ξακουστές για την ομορφιά τους. Χρόνος ελεύθερος για έναν απογευματινό καφέ και βόλτα στα γραφικά στενά με τα λευκά παραδοσιακά σπιτάκια. Επιστρέφουμε στη Χώρα της Τήνου, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Ι.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ (ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΤΗΝΟΥ) – ΧΩΡΑ – ΡΑΦΗΝΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα στον Ι.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ, της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, που δεσπόζει στο κέντρο της πόλης της Τήνου, αλλά και για περιήγηση στη πολύβουη Χώρα με το νησιωτικό χρώμα, τα όμορφα δρομάκια και τα παραδοσιακά καταστήματα. Παραμονή για γεύμα και για τις τελευταίες αγορές μας και στη συνέχεια θα συγκεντρωθούμε στο λιμάνι για να επιβιβαστούμε το απόγευμα στο πλοίο της γραμμής. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ το βραδάκι και από εκεί επιστρέφουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 00€
Μονόκλινο 00€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό
  • Εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.