Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ!

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ, ΤΡΟΙΑ, ΠΕΡΓΑΜΟΣ, ΣΜΥΡΝΗ, ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ, ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ, ΠΡΟΚΟΠΙ, ΜΑΛΑΚΟΠΗ, ΙΧΛΑΡΑ, ΑΓΚΥΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ   

12ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020  

ΜΟΝΟ ΜΕ 690€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 3* 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση 06:45 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ. Ηµίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουµε τη διαδροµή µας, παρακάµπτοντας τη θεσσαλική πρωτεύουσα, µέσω ΤΕΜΠΩΝ. Θα γευµατίσουµε (προαιρετικά) σε εστιατόριο της Εθνικής οδού στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ. Λίγο αργότερα προσπερνάµε τη συµπρωτεύουσα, την όµορφη Θεσσαλονίκη, για να φθάσουµε το απόγευµα και να τακτοποιηθούµε σε ξενοδοχείο της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο προαιρετικά. Διανυκτέρευση.

2η  ΗΜΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ 
Πρωινό και αναχώρηση για ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ. Η διαδροµή µας ακολουθεί στο µεγαλύτερο µέρος της την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ. Αφήνοντας στα δεξιά μας την όµορφη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ φθάνουµε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο διαβατηρίων και τις σύντοµες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάµε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων, για να συνεχίσουµε τη διαδροµή µας σε τουρκικό έδαφος µέχρι την ΚΕΣΑΝΗ. Μικρή στάση και συνεχίζουµε για τα ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ και µε το φέρυ μποτ συνεχίζουμε για το ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για γνωριµία µε την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ - ΤΡΟΙΑ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ - ΣΜΥΡΝΗ
Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη του αρχαιολογικό χώρου της ΤΡΟΙΑΣ. Περνώντας στη συνέχεια από το ΑΪΒΑΛΙ, θα επισκεφθούµε την ΠΕΡΓΑΜΟ. Επίσκεψη στην αρχαία πόλη και περιήγηση στην διάσηµη Κόκκινη Βασιλική (µία από της επτά αρχαιότερες εκκλησίες της Ανατολής) και το Ασκληπιείο (ένα από τα αρχαιότερα θεραπαυτήρια που βρίσκεται νοτιοδυτικά της πόλης και ήταν αφιερωµένο στο θεό της υγείας). Η Πέργαµος ήταν µια δοξασµένη και πλούσια πόλη της επαρχίας Τευθρανίας της Μυσίας, στη Μικρά Ασία και πρωτεύουσα του οµώνυµου Βασιλείου. Aργά το απόγευµα καταλήγουµε στην πόλη της ΣΜΥΡΝΗΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΜΥΡΝΗ - ΕΦΕΣΟΣ - ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ
Πρωινό και σύντοµη γνωριµία - περιήγηση µε την πόλη και τα αξιοθέατα, όπου µεταξύ άλλων θα δούµε τις συνοικίες και το Κορδελιό. Αµέσως µετά αναχωρούµε για το ΣΕΛΤΣΟΥΚ, για να επισκεφθούµε τον αρχαιολογικό χώρο της ΕΦΕΣΟΥ. Για περισσότερο από 1.000 χρόνια υπήρξε µία από τις µεγαλουπόλεις του αρχαίου κόσµου και πρωτεύουσα του Ελληνισµού της Μικράς Ασίας. Πρόκειται για το πλέον καλοδιατηρηµένο και πολυσύχναστο αρχαιολογικό χώρο της Τουρκίας. Συνεχίζουµε µε προορισµό την περιοχή του ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ. Το Παµούκαλε, το όνοµα του οποίου στην κυριολεξία σηµαίνει «κάστρο από βαµβάκι», είναι επίσης η περιοχή όπου βρισκόταν η αρχαία πόλη της Ιεράπολης. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα ερείπια της αρχαίας πόλης και ο χώρος αποτελεί πολύ δηµοφιλή προορισµό για µία σύντοµη επίσκεψη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΡΟΚΟΠΙ ή ΝΕΑΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχώρηση για ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, όπου µε ενδάµεσες στάσεις θα τακτοποιηθούµε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο µας στο ΠΡΟΚΟΠΙ. Δείπνο και πρώτη γνωριµία µε την πόλη, που βρίσκεται στην καρδιά της Καππαδοκίας, στην ηφαιστειογενή περιοχή όπου ο άνεµος και η διάβρωση εργάστηκαν αιώνες για να δηµιουργήσουν τους κώνους, τα φαράγγια και τις κοιλάδες, που συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ (ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ)
Πρωινό και ξενάγηση - γνωριµία µε την περιοχή της ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ όπου, χάρη στην οµορφιά της και τους βυζαντινούς θησαυρούς που διαθέτει, είναι ένα από τα θαύµατα του σύγχρονου κόσµου. Το λεκανοπέδιο της Καππαδοκίας έχει σχηµατιστεί από διάβρωση και ανήκει σε ένα αρχαίο οροπέδιο το έδαφος του οποίου αποτελείται από ηφαιστειακό υλικό, πολύ µαλακό, από τη συσσώρευση λάβας και λάσπης που κύλησαν από τα βουνά. Από την διάβρωση το έδαφος σχίστηκε δίνοντας στο τοπίο µια όψη σεληνιακή. Έτσι το οροπέδιο αλλοιώθηκε, δημιουργώντας εκπληκτικούς γεωλογικούς σχηματισμούς. Στο βάθος της κοιλάδας συναντά κανείς τους χαρακτηριστικούς κώνους, κολόνες, πύργους, πυραµίδες ή βελόνες, των οποίων το ύψος φτάνει µέχρι και τα τριάντα µέτρα! Υπάρχουν 360 εκκλησίες λαξεµένες µέσα στο µαλακό ηφαιστειακό υλικό. Θα επισκεφθούµε το χωριό ΖΕΛΒΕ, λαξευµένο µέσα στα βράχια, το Ουτζχισάρ και την Άβανο, χτισµένη στις όχθες του Άγη, περιοχή φηµισµένη για τις βιοτεχνίες υφαντών και κεραµικών. Επιστροφή στο Προκόπι για δείπνο και προαιρετική διασκέδαση µε χορούς των Μεβλανιάνων (Δερβίσηδων). Διανυκτέρευση

7η  ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ (ΣΙΝΑΣΟΣ - ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΜΑΤΟΣ)
Μετά το πρωινό ξεκινάµε την ξενάγησή µας µε τον ιερό Nαό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, καθώς και του Αγίου Βασιλείου, στην Σινασό. Ακολουθεί επίσκεψη - ξενάγηση στην υπόγεια τρωγλοδυτική πόλη της Μαλακοπής, που εκτείνεται σε βάθος 55µ. και φτάνει σε έκταση τα 4.500 τ.µ. Θα γνωρίσουµε την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, και θα θαυµάσουµε τον τρούλο που παραµένει σχεδόν άθικτος, για να συνεχίσουµε µε την Καρβάλη και μία επίσκεψη στην εκκλησία του Αγ. Γρηγορίου του Ναζιανζηνού. Ακολουθεί η Κοιλάδα του Περιστρέµατος (Ihlara) µε τις εκπληκτικά λαξευµένες εκκλησίες στη λάβα που έχει πετρώσει. Θα θαυµάσουµε ένα ιδιόµορφο τοπίο στο οποίο υπάρχουν περίπου 100 λαξευµένες εκκλησίες, τέσσερις εκ των οποίων θα γνωρίσουµε. Οι κάθετοι βράχοι κοµµένοι σαν από µαχαίρι, εντυπωσιάζουν. Επιστροφή στο Προκόπι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – ΑΓΚΥΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για ΑΓΚΥΡΑ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και σύντοµη ξενάγηση - γνωριµία µε την πόλη. Μία πόλη µε δύο όψεις, η µια σαφώς πιο σύγχρονη, αποτέλεσµα της θέλησης ενός µόνο ανθρώπου, του Ατατούρκ, για τη δηµιουργία ενός σπουδαίου ασιατικού κέντρου. Η άλλη παλαιά και µαρτυρεί το παρελθόν της Τούρκικης πρωτεύουσας. Επίσκεψη στο Μαυσωλείο του Ατατούρκ, ένα πραγµατικά µεγαλοπρεπές µνηµείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΚΥΡΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
Μετά το πρωινο αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη µε ενδιάµεσες στάσεις. Άφιξη αργά το απόγευµα. Δείπνο και πρώτη γνωριµία µε τη φωτισµένη πόλη. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) 
Πρωινό και γνωριµία – ξενάγηση µε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Πρώτος σταθµός ένα από τα σπουδαιότερα τζαµιά της Τουρκίας, που δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ», µε τους έξι µιναρέδες, του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση µας συνεχίζεται µε ένα από τα µεγαλύτερα σύµβολα του Χριστιανισµού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Ακολουθεί επίσκεψη στο Πατριαρχείο και την Παναγία των Βλαχερνών. Αµέσως µετά µια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ (προαιρετικά), θα µας χαρίσει µοναδικά τοπία. Γεύµα και επίσκεψη στην περίφηµη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ("ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ"), που µας περιµένει µε τα 5000 µαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος το βράδυ, για βόλτα στη µεγαλύτερη πλατεία της πόλης, το ΤΑΚSIM. Προαιρετική διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο µε καλό φαγητό, µουσική και χορούς oriental. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Μετά το πρωϊνό επίσκεψη στη περίφηµη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΗ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) µε τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών. Με όµορφες εικόνες, µε τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ, ξεκινάµε για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, φθάνουµε στην πρωτεύουσα του Έβρου την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Η διαδροµή µας συνεχίζεται µέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο (προαιρετικά). Διανυκτέρευση. 

12η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα - Πειραιά. Μικρές στάσεις για φαγητό και καφέ και άφιξη το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 690€
Μονόκλινο 990€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διαµονή (9) διανυκτερεύσεις στην Τουρκία σε ξενοδοχεία 4* 
  • Διαµονή (2) διανυκτερεύσεις στην ΕΛΛΑΔΑ σε ξενοδοχεία Β' κατηγορίας 
  • Ηµιδιατροφή στην ΤΟΥΡΚΙΑ, πρωινό στην Ελλάδα (11 πρωϊνά & 9 γεύµατα ή δείπνα) 
  • Ξεναγήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.