Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

 ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ!

ΑΡΤΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΠΑΡΓΑ, ΠΑΞΟΙ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

06 - 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 - ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ 000€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 
ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ VYZANTINO 4* 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ - ΑΡΤΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΙΣΘΜΟ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Διασχίζουμε την καλωδιωτή γέφυρα ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για να βγούμε στην ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ, με μία στάση καθ' οδόν. Μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, και διασχίζοντας την ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ, θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης και, εφόσον περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ, θα καταλήξουμε στην ΑΡΤΑ. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, VYZANTINO 4* στη Φιλοθέη, λίγο πιο έξω από την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΤΑ - ΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ - ΑΡΤΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ, όπου θα επιβιβαστούμε σε βενζινόπλοιο για να μεταφερθούμε σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του ΙΟΝΙΟΥ, τους ΠΑΞΟΥΣ, με πλούσια βλάστηση, σμαραγδένια νερά και δαντελωτές ακρογιαλιές με χρυσή άμμο. Παραμονή για γεύμα και ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στο καταπράσινο νησί με τα σμαραγδένια νερά και τις δαντελωτές ακρογιαλιές με τη χρυσή άμμο και να ανακαλύψουμε τις καλά κρυμμένες ομορφιές του. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην γραφική ΠΑΡΓΑ, στάση και παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΤΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΛΕΥΚΑΔΑ. Επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ και συνεχίζουμε για το ΝΥΔΡΙ, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για μια πανέμορφη κρουαζιέρα στα κοντινά νησάκια, τον θρυλικό ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση και τη ΜΑΔΟΥΡΗ της οικογένειας Βαλαωρίτη (προαιρετική εκδρομή). Επιστροφή στο ΝΥΔΡΙ και παραμονή για γεύμα. Αναχωρούμε για ΠΡΕΒΕΖΑ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας που θα μας βγάλει στο ΑΚΤΙΟ και από εκεί, συνεχίζουμε μέσω της καλωδιωτής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για την ΑΚΡΑΤΑ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 000€
Μονόκλινο 000€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα VYZANTINO HOTEL 4* στη Φιλοθέη (5 Χλμ. από το κέντρο της Άρτας)
  • Τα εισιτήρια του καραβιού για τους Παξούς
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος
* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, φιλοδωρήματα, κ.λ.π.
  • Τα εισιτήρια για την κρουαζιέρα στο Σκορπιό και τη Μαδουρή

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.