Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΣΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ! 

ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ, ΒΟΛΟΣ, ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, ΜΗΛΙΝΑ, ΤΡΙΚΕΡΙ, 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

15 – 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
22 - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
29 - 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
05 - 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
12 - 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 
19 – 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 65€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ PARK HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ 
LA PLAYA HOLIDAY!


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ – ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ
Αναχώρηση στις 7:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ, 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΣΤΥΛΙΔΑ για να φτάσουμε στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ. Στον πανέμορφο γραφικό κολπίσκο με την αμμουδερή παραλία θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί φτάνουμε το απόγευμα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, όπου θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ με θέα το λιμάνι και τον Παγασητικό κόλπο. Τελικός προορισμός της ημέρας τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, το τουριστικό θέρετρο με την έντονη ζωή, που ξεχωρίζει για το φυσικό του κάλλος, με τα τρεχούμενα νερά, τους ευκάλυπτους και τα πλατάνια που φτάνουν ως τις υπέροχες ακτές, βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία. Επιστροφή στο Βόλο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Park Hotel 4*, μέσα στην πόλη του Βόλου. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ– ΤΡΙΚΕΡΙ – ΜΗΛΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα ακολουθήσουμε μια ωραία διαδρομή για το Ν.Πήλιο θα φτάσουμε ως το ΤΡΙΚΕΡΙ, με το νησιώτικο χαρακτήρα και τα ιδιαίτερα κτίρια, καθώς μια βόλτα στα λιθόστρωτα καλντερίμια αποκαλύπτει μανιάτικους πύργους που όμως κοσμούνται με μακεδονίτικα χαγιάτια, αλλά και γραφικά άσπρα σπιτάκια και πολλά αρχοντικά. Τα μονοπάτια που ξεκινούν από εκεί φτάνουν μεταξύ άλλων και μέχρι την Αγία Κυριακή, το επίνειο του χωριού, ένα γραφικό ψαροχώρι με φυσικό λιμανάκι όπου αράζουν τα ψαροκάικα και πολλά μικρά ταβερνάκια με θαλασσινούς μεζέδες και φρέσκο ψάρι. Στην παραλία με τα νερά και την όμορφη θέα στο νησακι ΠΑΛΙΟ ΤΡΙΚΕΡΙ, θα παραμείνουμε για το μπάνιο μας και το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα θα μας βρει στη ΜΗΛΙΝΑ, με τα γαλαζοπράσινα νερά, τους γραφικούς κολπίσκους και το πράσινο των απέραντων ελαιώνων της περιοχής. Μετά από σύντομη στάση αναχωρούμε για το ΒΟΛΟ. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και, με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν για καφέ και ξακούραση, φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βράδυ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 65€
Μονόκλινο 85€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο Park Hotel 4* στο Βόλο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.