Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ
ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΧΑΝΙΑ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ  

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

27 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 60€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΛΑΡΙΣΑ 

Αναχώρηση 08.00 π.μ. απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 08:20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση. Περνώντας από τη ΣΤΥΛΙΔΑ φτάνουμε στο ΒΟΛΟ και ανηφορίζουμε προς ΠΟΡΤΑΡΙΑ, το πρώτο χωριό του Πηλίου με τα περίφημα αρχοντικά, για να φτάσουμε στη συνέχεια στα όμορφα ΧΑΝΙΑ, το κεφαλοχώρι του ΠΗΛΙΟΥ, παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στην ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, το "μπαλκόνι του Πήλιου" - όπως αποκαλείται από πολλούς λόγω της εκπληκτικής θέας στην πόλη του ΒΟΛΟΥ και τον Παγασητικό κόλπο, στάση. Συνεχίζουμς για ΛΑΡΙΣΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΑΘΗΝΑ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΥΛΗ και αρχίζουμε ν' ανεβαίνουμε τα ωραιότερα χωριά της ΠΙΝΔΟΥ και του ΚΟΖΙΑΚΑ. Περνώντας την ΕΛΑΤΗ και τα περτουλιώτικα λιβάδια θα ξεπροβάλει το ΠΕΡΤΟΥΛΙ, φτάνουμε ως το ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ, στάση. Επιστρέφουμε στην ΕΛΑΤΗ που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 900μ. στις πλαγιές του ΚΟΖΙΑΚΑ, περικυκλωμένη από πυκνά ελατοδάση, πετρόχτιστα σπίτια και μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης, τα οποία συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα, παραμονή και γεύμα. Αναχωρούμε για ΔΟΜΟΚΟ, στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ο.Ε.). Επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 60€
Μονόκλινο 80€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό (Metropol 3*)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευση


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.