Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ ΓΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ, ΜΥΣΤΡΑΣ, ΑΡΕΟΠΟΛΗ, ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ  

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020  

ΜΟΝΟ ΜΕ 70€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MANIATIS 3* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ!


1η HMEΡΑ: Αναχώρηση στις 7:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ και στις 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ημίωρη στάση στο ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ και από εκεί κατευθυνόμαστε προς την επιβλητική καστροπολιτεία του Μυστρά, σύμβολο της βυζαντινης αυτοκρατορίας και έδρα του περίφημου Δεσποτάτου της Ηπείρου. Παραμονή για γεύμα στη ΣΠΑΡΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ, πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένας καλοδιατηρημένος οικισμός με πέτρινα σοκάκια, που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με καλοδιατηρημένα πυργόσπιτα, και πετρόχτιστους ξενώνες. Αναχωρούμε για ΔΥΡΟ, για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια, τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Συνεχίζουμε για ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ, παραμονή στο όμορφο παραλιακό χωριό για γεύμα και από εκεί αναχωρούμε για το γραφικό ΓΥΘΕΙΟ, στάση. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ, ΤΡΙΠΟΛΗΣ και με μία στάση στον φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 70€
Μονόκλινο 85€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και πλουσιότατο δείπνο (Maniatis Hotel 3*) 
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.