Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΣΚΥΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ SKIROS PALACE 4* 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 15-17 IOYNIOY 2018 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 14/09, 21/09 

ΜΟΝΟ ΜΕ 135€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ME HΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

1 ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 06:30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΜΑΡΥΝΘΟ στάση, παραλία ΚΥΜΗΣ επιβίβαση στο φερριμπότ  και αναχώρηση για ΣΚΥΡΟ. Αφιξη στο γραφικό λιμάνι του νησιού και αναχώρηση για τη μαγευτική παραλία ΜΑΓΑΖΙΑ γνωστή για τα πεντακάθαρα νερά της αλλα και τη θέα της στη καστροπολιτεία.Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΩΛΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την όμορφη πόλη της  ΣΚΥΡΟΥ που μαγεύει τον επισκέπτη με το ιδιαίτερο χρώμα της, απλωμένη κάτω από τον επιβλητικό βράχο του   Κάστρου. Παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα του νησιού,τη ΣΚΥΡΟ. Θα δούμε το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Σκυριανά σπίτια και το Καστρομονάστηρο  του ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα στο κάστρο με αξιόλογες αγιογραφίες. Στη συνέχεια για τη βόρεια πλευρά του νησιού περνώντας από ΑΤΣΙΤΣΑ, ΠΕΥΚΟ θα καταλήξουμε στη παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα ελεύθερο.   Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για τις τελευταιες αγορές μας και βόλτες μας στο νησι αλλά και για να δοκιμάσουμε τα πεντανόστιμα Σκυριανά γλυκά.Κατόπιν αναχώρηση για  ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φέρριμπότ για ΚΥΜΗ. Αφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΕΙΑ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 135

Μονόκλινο 
 175€
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ σε ξενοδοχειακό συγκρότημα SKIROS PALACE HOTEL 4* σε δίκλινα δωμάτια
  • Τα εισιτήρια των φέρριμπότ ΚΥΜΗ-ΣΚΥΡΟΣ-ΚΥΜΗ
  • 2 Δείπνα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δημοτικός Φόρος