Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ, ΘΑΣΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 12-16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 220€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 07.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.20 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ στάση, ΛΑΡΙΣΑ(ΕΟ) παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία θα προσπέρασουμε τη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και από εκεί για ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 
Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δυο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων αλλά και την ΞΑΝΘΗ όπου και θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα γραφικά στενά της.Κατόπιν για τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ γνωστή για τον υγροβιότοπο της και το γραφικό ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ με το γραφικό εκκλησάκι του Αγ.Νικολάου το οποίο είναι προσβάσιμο με πλωτή ξύλινη γέφυρα .Εν συνεχεία για ΦΑΝΑΡΙ για μπάνιο και γεύμα στη φημισμένη παραλία με τη ψιλή άμμο και τα ποικιλομορφα κοχύλια η οποία θεωρείται και η όμορφότερη της Θράκης.Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ επιβίβαση στο φέρριμπότ και αναχώρηση για ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.Αφιξη στο όμορφο νησί με τα άφθονα τρεχούμενα νερά και τα δάση από πλατάνια.Πρώτος σταθμός μας η ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ όπου βρεθηκε το θαυμαστό άγαλμα της “ΝΙΚΗΣ”, που σήμερα βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου. Επόμενη μας στάση ,ΘΕΡΜΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα, συνεχίζουμε για την ΧΩΡΑ πρωτεύουσα του νησιού χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές του όρους ΣΑΟΣ,με όμορφα δρομάκια και σπίτια με κεραμοσκεπές. Επιστροφή στην ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ, λιμάνι της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, επιβίβαση στο φέρριμπότ και αναχώρηση για ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ και από εκει για ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο.Διανυκτερευση.

4 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ,επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΘΑΣΟ.Η πλούσια βλάστηση, με κυρίαρχο το πεύκο και οι υπέροχες παραλίες με την λεπτή άμμο συνθέτουν την εικόνα για ήρεμες διακοπές. Αφιξη στην ΘΑΣΟ και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Περνώντας τον ΠΡΙΝΟ συνεχίζουμε για ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ παραμονή στην παραλιακή κωμόπολη για μπάνιο και γεύμα. Επόμενος σταθμός μας η ΠΑΝΑΓΙΑ-διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός με γνήσιο μακεδονίτικο χρώμα και παλιά πρωτεύουσα του νησιού-όπου θα επικεφθούμε την ομώνυμη εκκλησία. Επιστροφή στην ΘΑΣΟ παραμονή και έπειτα επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ.Εν συνεχεία για ΚΟΜΟΤΗΝΗ . Δείπνο.Διανυκτέρευση

5 ΗΜΕΡΑ 
Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή παράκαμψη στο Μουσείο με το κέρινων ομοιωμάτων που Δημιουργός του ο Θεόδωρος Κοκκινίδης, γεννήθηκε το 1977 στο Βερολίνο της Δυτικής Γερμανίας από γονείς μετανάστες. Έζησε και μεγάλωσε στα Κηπιά της Καβάλας, όπου υπάρχει σήμερα το μουσείο, Βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη, ο Michael Jackson, η Madonna και άλλες μεγάλες προσωπικότητες. Πρόσωπα που αγαπήσαμε και σφράγισαν εποχές μέσα από τη ζωή και το έργο τους. Συνεχίζουμε μια μια ακόμη στάση στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ φωτο ΛΕΩΝ και Ακολούθως ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ γεύμα και μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 220€
Μονόκλινο 280€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν 
  • Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KIRIDIS HOTEL 3* στην πόλη της ΚOMOTHNHΣ
  • 4 πρωινά και 4 δείπνα σε ταβέρνα με ένα βραδύ με ζωντανή μουσική
  • Εισιτήρια F/B για ΘΑΣΟ& ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
  • Αρχηγός – συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής
Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.