Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΜΕΤΕΩΡΑ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
25 - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4* 
& ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα (προαιρετικό). Ακολουθώντας τη διαδρομή ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΣΕΡΒΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ φτάνουμε στη ΚΟΖΑΝΗ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του πολιούχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου φιλοξενείται το αξιόλογο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Παραμονή και αναχώρηση για την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ και τακτοποιούμαστε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, Pantelidis Hotel 4* . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, για να φτάσουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου θα επισκεφτούμε, μέσω της νέας πλωτής γέφυρας, το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, μοναδικό βιότοπο για πολλά σπάνια είδη πουλιών. Τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ και το τελευταίο, ακριτικό, χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, όπου και θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής, Ελλάδας - Αλβανίας για να φτάσουμε στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Παραμονή και επίσκεψη στην πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – Ι.Μ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση με πρώτο προορισμό τα επιβλητικά ΜΕΤΕΩΡΑ, όπου θα επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ενώ θα παραμείνουμε και για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, με μία στάση καθ΄ οδόν για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ νωρίς το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 120€
Μονόκλινο 150€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα ένα εκ των οποίων με ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο PANTELIDIS HOTEL 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.


*Λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου και των παρελάσεων, η επιβίβαση της ΑΘΗΝΑΣ θα γίνεται την ίδια ώρα (07.50 π.μ.) στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από το ξενοδοχείο "STANLEY", (Στάση μετρό: "Μεταξουργείο" - Γραμμή: Ανθούπολη - Ελληνικό), αντί για την Πλατεία Συντάγματος