Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 

ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ! 

ΣΟΦΙΑ, ΒΙΤΟΣΑ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 03 ΜΑΪΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 175€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ BEST WESTERN PLUS EXPO HOTEL 4*!


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΣOΦΙΑ
Πρωινή αναχώρηση στις 06.00 π.μ. από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 06.20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση και συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), όπου θα παραμείνουμε για γεύμα (προαιρετικό). Κινούμαστε προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και, μετά τον απαραίτητο έλεγχο, συνεχίζουμε το ταξίδι μας περνώντας έξω από τις πόλεις ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ και ΝΤΟΥΠΝΙΤΣΑ, για να φτάσουμε στην πρωτεύουσα της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, την ΣΟΦΙΑ και το πολυτελές ξενοδοχείο μας BEST WESTERN PLUS EXPO HOTEL 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση μας στη βουλγαρική πρωτεύουσα, με τα σημαντικά αξιοθέατα, όπως ο καθεδρικός ναός του Αλεξάνδρου Νιέφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του Άγνωστου Στρατιώτη, το ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρωσική εκκλησία). Χρόνος ελεύθερος στο εμπορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, όπου θα έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς spa του ξενοδοχείου μας ή να απολαύσουμε ένα ποτό στο μπαρ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχωρούμε για ολοήμερη εκδρομή στην ιστορική Φιλιππούπολη. Περιήγηση στη γεμάτη μνήμες παλαιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια και τα πανέμορφα παλιά αρχοντικά. Θα δούμε το σπίτι-μουσείο του Αργύρη Κουγιουμτζόγλου, το ναό των Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, το Ελληνορωμαϊκό θέατρο κ.α. Χρόνος ελεύθερος και νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη ΣΟΦΙΑ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την φημισμένη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Κτισμένο αμφιθεατρικά ανάμεσα σε δύο ποταμούς, τον ΜΠΑΝΣΚΑ και τον ΣΑΝΤΑΝΣΚΑ ΜΠΙΣΤΡΙΤΣΑ, το τουριστικό θέρετρο της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας, θεωρείται γενέτειρα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Στο ιστορικό κέντρο δεσπόζει ο εμβληματικός, γιγαντιαίος πλάτανος 500 ετών, δίπλα σε αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Το υγρό στοιχείο είχε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στη ζωή της πόλης και σήμερα αναβλύζουν ιαματικές πηγές τα νερά των οποίων χρησιμοποιούνται στην θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Κατόπιν αναχωρούμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο κατευθυνόμαστε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), παραμονή για γεύμα. Από εκεί, με μια ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ!
  1. Γνωρίζουμε τη Βουλγαρία πάρα πολύ καλά με εμπείρους ξεναγούς (το πλήρες πρόγραμμα)
  2. Ιδιόκτητα πολυτελή πούλμαν (όχι ενοικιαζόμενα) Volvo Irizar Bb
  3. Tιμές χαμηλές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 175€
Μονόκλινο 240€*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτέρευσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 3 δείπνα στο πολυτελές ξενοδοχείο Best Western Plus Expo Hotel 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
  • Για τη συμμετοχή στο ταξίδι είναι απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.