Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΝΙΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 

ΣΕΡΡΕΣ, ΜΕΛΝΙΚ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ & ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 03 ΜΑΪΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 185€ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑCROPOL HOTEL & SPA 4* ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ 
LA PLAYA HOLIDAY!


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΣΕΡΡΕΣ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Κατευθυνόμαστε προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με τελικό προορισμό τις ΣΕΡΡΕΣ. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, ΑCROPOL HOTEL & SPA 4*. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ: ΜΕΛΝΙΚ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, με τελικό προορισμό το Μελένικο ή Μέλνικ, τη μικρότερη αλλά ίσως και πιο γραφική πόλη της Βουλγαρίας, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τα Ελληνικά σύνορα. Η Ρωμαϊκή γέφυρα, το παλιό χαμάμ, το φρούριο του ηγεμόνα Σλαβ, όπως και τα απομεινάρια μερικών εκκλησιών (κάποτε στην περιοχή βρίσκονταν 75 εκκλησίες), μαρτυρούν το πλούσιο παρελθόν της πόλης. Τα παλιά κτίρια του Μέλνικ εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους. Η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ακμή του Μελένικου οφειλόταν κυρίως στο εμπόριο των ξακουστών κρασιών της περιοχής. Η καταπληκτική ποιότητά τους οφειλόταν κατά μεγάλο μέρος στον τρόπο διατήρησης μέσα σε υπόγειες στοές, που μοιάζουν με λαβύρινθους, και τις οποίες λάξευαν οι ίδιοι οι αμπελοκαλλιεργητές στον ασβεστολιθικό βράχο, πάνω στον οποίο «κάθονταν» και τα σπίτια τους. Σε αυτές τις στοές η θερμοκρασία είναι πάντα σταθερή στους 9 - 15 βαθμούς, χειμώνα - καλοκαίρι. Οι περίφημες «Πυραμίδες του Μέλνικ» καλύπτουν τη μικρή κοιλάδα και δημιουργούν μια ξεχωριστή εικόνα. Πορεία επιστροφής με κατεύθυνση προς τη φημισμένη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Κτισμένο αμφιθεατρικά ανάμεσα σε δύο ποταμούς, τον ΜΠΑΝΣΚΑ και τον ΣΑΝΤΑΝΣΚΑ ΜΠΙΣΤΡΙΤΣΑ, το τουριστικό θέρετρο της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας, θεωρείται γενέτειρα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Στο ιστορικό κέντρο δεσπόζει ο εμβληματικός, γιγαντιαίος πλάτανος 500 ετών, δίπλα σε αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Το υγρό στοιχείο είχε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στη ζωή της πόλης και σήμερα αναβλύζουν ιαματικές πηγές τα νερά των οποίων χρησιμοποιούνται στην θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Σέρρες. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΣΕΡΡΕΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ιστορικό ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ, για μία πραγματικά ενδιαφέρουσα ξενάγηση σε ένα από τα σημαντικότερα πολεμικά μνημεία του 20ου αιώνα στον ελλαδικό χώρο, που ακόμα και ο Γερμανός συνταγματάρχης που το κατέλαβε, έδωσε συγχαρητήρια στο διοικητή του και την φρουρά, εκφράζοντας ταυτόχρονα το θαυμασμό του για την αντίσταση και των ηρωισμό των στρατιωτών. Ακολουθώντας μία υπέροχη διαδρομή φτάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς όπου η θέα στο βουνό Μπέλες και την κοιλάδα Σερρών μαγεύει τον επισκέπτη, ενώ τα παραποτάμια δάση και τα νούφαρα δίνουν ακόμα πιο μοναδικό χρώμα. Η λίμνη προστατεύεται από τη σύμβαση Ραμσάρ και αποτελεί περιοχή του Δικτύου Natura. Είναι ένας από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους στη χώρα, με πολλά είδη θηλαστικών, σπάνια είδη πουλιών και ερπετών και αξιοπρόσεκτη ιχθυοπανίδα. Συνεχίζουμε για τις ΣΕΡΡΕΣ, επίσκεψη και παραμονή με αρκετό ελεύθερο χρόνο για να γνωρίσουμε την όμορφη πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Αμφίπολης (προαιρετική είσοδος με προσωπικά έξοδα: εισιτήριο 2€), με πληθώρα ευρημάτων που μαρτυρούν την σημαντική πολιτιστική, οικονομική και πολιτική επιρροή της πόλης στην αρχαιότητα. Άλλη μια στάση στον εμβληματικό ΛΕΟΝΤΑ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ για φωτογραφίες και συνεχίζουμε για τον ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, στάση και παραμονή για μεσημεριανό γεύμα στο OLYMPOS PLAZA. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 185€
Μονόκλινο 245€


*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Όλοι οι πελάτες μπορούν να κάνουν ελεύθερα χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας του Αcropol Hotel & Spa 4*, καθώς και του γυμναστηρίου - πάντα βάση ωραρίου λειτουργίας.

Στο Spa του "Αcropol Hotel & Spa 4*" υπάρχουν prive υπηρεσίες και ειδικές, προνομιακές χρεώσεις για τα άτομα του group, όπως:
 • Ανατολίτικο παραδοσιακό hammam
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Πολλά είδη μασάζ (*κατόπιν έγκαιρου ραντεβού)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
 • 3 Διανυκτερεύσεις με πρωινό και 3 δείπνα, σε πλούσιο μπουφέ, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Αcropol Hotel 4* στις Σέρρες
 • Αρχηγός εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
 • Απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο (για την επίσκεψη στο Μέλνικ της Βουλγαρίας)