Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΧΑΝΙΑ, ΜΗΛΙΕΣ, ΚΙΣΣΟΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, ΒΟΛΟΣ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 31/12 - 2/1 2019  

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΡΕΒΕΓΙΟΝ, 
ΜΟΝΟ ΜΕ 000€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ !!!


1 HMEΡΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ σταση, Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ και φτάνουμε στον ΒΟΛΟ παραμονή, γεύμα στα τσιπουράδικα. Εν συνεχεία για την ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ το μπαλκόνι του Πηλίου όπως αποκαλείται από πολλούς με την εκπληκτική θέα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ και τον Παγασητικό κόλπο, στάση. Επιστροφή στον ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας μέσα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ. Το βράδυ Δείπνο -Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την γοητευτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα αρχοντικά, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο, στάση. Εν συνεχεία για τον γραφικό ΚΙΣΣΟ, βόλτα στην όμορφη πλατεία του χωριού πνιγμένη στο πράσινο, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο με μια ενδιάμεση στάση στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις όμορφες ΜΗΛΙΕΣ στάση. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΣΤΥΛΙΔΑ - ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΑΘΗΝΑ- ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 000€
Μονόκλινο 000€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν στις 31/12
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος