Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΔΡΑΜΑ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ (ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΆΗ ΒΑΣΙΛΗ), ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ

31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 200€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα (προαιρετικό). Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ μας περιμένει εορταστικό δείπνο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν συνοδεία μουσικής! Το κρασί, τα ποτά και ένα ποτήρι σαμπάνιας για τον καθένα στην αλλαγή του χρόνου σερβίρονται δωρεάν, προσφορά του ξενοδοχείου για το Πρωτοχρονιάτικο dinner gala! 

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, για να επισκεφθούμε την Χριστουγεννιάτικη ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ στον Δημοτικό Κήπο, ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη, όπως το ονειρεύονται τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια τους! Παραμονή στο χώρο για 2 ώρες, ελεύθερος χρόνος να θαυμάσουμε τα ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη που υποδέχεται χαμογελαστός μικρούς και μεγάλους! Γεμάτοι μαγικές εικόνες συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, οπού θα παραμείνουμε για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ, στάση και επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για μία περιήγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - τον πολιούχο της πόλης - την ΡΟΤΟΝΤΑ, τον εμβληματικό ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, στάση και παραμονή. Αναχώρηση για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα & καφέ και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ. 


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 200€ 
Μονόκλινο 310€ 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα, ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική  στις 31 Δεκεμβρίου στο GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*. Κρασί, ποτά και ένα ποτήρι σαμπάνιας για τον καθένα στην αλλαγή του χρόνου σερβίρονται δωρεάν, προσφορά του ξενοδοχείου για το Πρωτοχρονιάτικο dinner gala
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.