Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΟΥΦΛΙ, ΠΟΜΑΚOΧΩΡΙΑ, ΣΜΙΝΘΗ & ΕΧΙΝΟΣ, ΞΑΝΘΗ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

4HMEΡH  ΕΚΔΡΟΜΗ
30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 160€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ!1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση. Συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Και αφού παρακάμψουμε την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα φθάσουμε στην όμορφη KABAΛΑ και θα κάνουμε μία ακόμα στάση για ξεκούραση και καφέ. Μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ θα φθάσουμε αργά το απόγευμα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα χωριά των Πομάκων, περνώντας πρώτα από το χωριό ΣΜΙΝΘΗ για να φτάσουμε στον ΕΧΙΝΟ, όπου και θα παραμείνουμε. Επισκεπτόμαστε την ΞΑΝΘΗ για γεύμα (προαιρετικό), ενώ το απόγευμα μας περιμένει η ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Το βράδυ γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου διασκεδάζοντας με ζωντανή μουσική και πλούσιο γεύμα στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό περιήγηση στον ακριτικό νομό του ΕΒΡΟΥ. Πρώτος σταθμός το ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της ΡΟΔΟΠΗΣ έως το ΔΕΛΤΑ του ΕΒΡΟΥ και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Συνεχίζουμε για ΣΟΥΦΛΙ για μία επίσκεψη στο Μουσείο Μετάξης, που παρουσιάζει αναλυτικά τις φάσεις της σηροτροφίας και της μεταξουργίας. Εστιάζει στο πώς το Σουφλί αναδείχτηκε σε σημαντικό κέντρο παραγωγής μεταξιού στα τέλη του 19ου αιώνα έως και τα μέσα του 20ού. Παραμονή και συνεχίζουμε για την πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, οπού θα έχουμε προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, νωρίς το απόγευμα, για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ Νωρίς το πρωί μετά το πρωινό, αφήνουμε την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και αναχωρούμε για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μια μικρή παράκαμψη για το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων. Ο δημιουργός του Θεόδωρος Κοκκινίδης, γεννήθηκε το 1977 στο Δυτικό Βερολίνο από γονείς μετανάστες, αλλά έζησε και μεγάλωσε στα Κηπιά της Καβάλας, όπου έφτιαξε και το μουσείο. Θα βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη, ο Michael Jackson, η Madonna και άλλες προσωπικότητες που σφράγισαν εποχές «ζωντανεύουν» ξανά μπροστά στα μάτια μας. Συνεχίζουμε στο δρόμο της επιστροφής, με μια ακόμη στάση στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ και ακολούθως στο ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, όπου και θα γευματίσουμε. Με μία ακόμα μικρή στάση για καφέ στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 160€
Μονόκλινο 220€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό KIRIDIS HOTEL 3* & 3 δείπνα σε ταβέρνα στην πόλη της Κομοτηνής ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν στις 31/12 με ζωντανή μουσική
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.