Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ  ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΜΕΤΕΩΡΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ

3HMEΡH ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ FAMISSIS HOTEL 3* ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ!1 ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 08.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 08:20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση για καφέ. Ακολουθεί επίσκεψη στη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Συνεχίζουμε με τελικό προορισμό της ημέρας την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το υπόλοιπο του απογεύματος ελεύθερο για να γνωρίσουμε την παλιά πόλη. Το βράδυ μας περιμένει πλούσιο εορταστικό ρεβεγιόν συνοδεία μουσικής, για μία πραγματικά αξέχαστη παραμονή Πρωτοχρονιάς! Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ΜΕΤΕΩΡΑ, όπου θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Συνεχίζουμε για τα ΤΡΙΚΑΛΑ, για να βρεθούμε στον ονειρικό κόσμο του ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, μια ευχάριστη και μικρή περιπέτεια για όλους που θα θελήσουν φέτος να συναντήσουν τον ΆΗ ΒΑΣΙΛΗ και να πάρουν το δωράκι τους από αυτόν! Θα περάσουν μέσα από παραμυθένια σοκάκια, πάνω από το ποτάμι και από γέφυρες μέχρι να βρεθούν σε ένα πραγματικό νησάκι. Τα ξωτικά του εργάστηκαν σκληρά για πολλούς μήνες, προκειμένου να του κατασκευάσουν το πιο όμορφο σπιτάκι του κόσμου. Ακολουθεί επίσκεψη στα ΤΡΙΚΑΛΑ, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γνωριμία με την όμορφη πόλη της Θεσσαλίας. Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΥΛΗ και ΚΟΖΙΑΚΑ, όπου θα περάσουμε από την καρδιά της Πίνδου για να επισκεφτούμε την πανέμορφη ΕΛΑΤΗ και το γραφικό ΠΕΡΤΟΥΛΙ, όπου και θα παραμείνουμε γεύμα. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση για καφέ. Το απόγευμα φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 135€
Μονόκλινο 175€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο FAMISSIS HOTEL 3* & εορταστικό ρεβεγιόν στις 31/12 με ζωντανή μουσική 
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.