Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!

ΑΡΤΑ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 145€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VYZANTINO 4*!


1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση το πρωί, ενδιάμεση στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και μέσω της καλωδιωτής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ περνάμε στη Στερεά Ελλάδα, στάση καθ΄οδόν για γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΆΡΤΑΣ, ενώ αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας περιμένει πλούσιο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν, συνοδεία μουσικής και πολλή διασκέδαση! Διανυκτέρευση. 

2η ΗΜΕΡΑ Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου, που δημιουργεί και την τεχνητή λίμνη. Ακολουθεί μία πανέμορφη διαδρομή μέσα από τα γραφικά χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ, ΕΛΑΤΟ και ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φτάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της ΠΛΑΚΑΣ, πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που είναι ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο πέτρινο γεφύρι στα Βαλκάνια. Από εκεί θα καταλήξουμε στα δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, ΑΓΝΑΝΤΑ και ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο του τοπίου. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια (γεύμα προαιρετικά) και η περιήγησή μας στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ κλείνει με επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, το ιδιαίτερο παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο πάνω σε νησίδα. Αναχώρηση για το ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταμού ΑΡΑΧΘΟΥ, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής προς ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με στάση καθ΄οδόν για γεύμα και επιπλέον στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 145€ 
Μονόκλινο 185€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν 
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα, ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν στις 31/12 με μουσική στο ξενοδοχείο Vyzantino 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.