Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

Προφίλ Εταιρείας

H Eταιρεία ιδρύθηκε το 1966 με γενικό διευθυντή τον κ. Ιωάννη Πραχάλη, του οποίου οι γνώσεις και οι σπουδές του αντικειμένου, σε συνδυασμό με τη νεαρή ηλικία του και την απεριόριστη όρεξη για δουλειά τον εφοδίασαν με φιλοδοξία να υπηρετήσει και να αναβαθμίσει τον τουριστικό τομέα στην πανέμορφη Ελλάδα στο μέγιστο δυνατό.

Το La Playa Holiday είναι ένα μεγάλο, έμπειρο και αξιόπιστο γραφείο, εμμένοντας στις αρχές του, με ακόμη υψηλότερους μελλοντικούς στόχους. 

Γνωστό και αναγνωρισμένο ως ένα έμπιστο και ικανότατο γραφείο που υπηρετεί πιστά τον τουρισμό. Οι συνάδελφοι και συνεργάτες μας, καθώς επίσης και ο μεγάλος αριθμός πελατών, τους οποίους καθημερινά εξυπηρετούμε και γι' αυτό μένουν πάντα ευχαριστημένοι, αποτελούν την απόδειξη και την εγγύηση για το κύρος του γραφείου μας.

Το γραφείο μας, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην πόλη του Πειραιά, διοργανώνει με επιτυχία μια πληθώρα δραστηριοτήτων χάρη στην εμπειρία μας στο χώρο, τη γνώση και το πάντα φιλικό, πρόθυμο και ικανό προσωπικό. Εξάλλου παρέχει τις καλύτερες λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές, καλύπτοντας κάθε πτυχή του τουρισμού και ικανοποιώντας τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.  

Ωράριο λειτουργίας γραφείου: 

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00 
Σάββατο: 09:00 - 13:00 (Πειραιάς) 
Κυριακή: Κλειστά

Αρ.Σήμ. ΕΟΤ: 0207Ε60000561600