Προφίλ Εταιρείας
 ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ!

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΑΡΤΑ, ΠΑΡΓΑ, ΠΑΞΟΙ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
25 – 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

--- ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!! ---

 --- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ---   

145€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ CLEOPATRA HOTEL 3* ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΑΡΤΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ
Αναχώρηση στις 7:00 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΚΡΑΤΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Διασχίζουμε την καλωδιωτή γέφυρα ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και, με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν για γεύμα (προαιρετικό), φτάνουμε στην ΑΡΤΑ. Στάση και παραμονή στην όμορφη κωμόπολη της Ηπείρου για να επισκεφτούμε το φημισμένο πέτρινο, τοξωτό γεφύρι του 17ου αιώνα στην καρδιά της πόλης επάνω στον Άραχθο. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς ΠΡΕΒΕΖΑ, απ’ όπου θα βρεθούμε στον τελικό προορισμό της ημέρας την ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Cleopatra 3*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ - ΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ - ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ, όπου θα επιβιβαστούμε σε βενζινόπλοιο για να μεταφερθούμε σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του ΙΟΝΙΟΥ, τους ΠΑΞΟΥΣ, με πλούσια βλάστηση, σμαραγδένια νερά και δαντελωτές ακρογιαλιές με χρυσή άμμο. Παραμονή για γεύμα και ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στο καταπράσινο νησί με τα σμαραγδένια νερά και τις δαντελωτές ακρογιαλιές με τη χρυσή άμμο και να ανακαλύψουμε τις καλά κρυμμένες ομορφιές του. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην γραφική ΠΑΡΓΑ, στάση και παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΛΕΥΚΑΔΑ. Επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ και συνεχίζουμε για το ΝΥΔΡΙ, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για μια πανέμορφη κρουαζιέρα στα κοντινά νησάκια, τον θρυλικό ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση και τη ΜΑΔΟΥΡΗ της οικογένειας Βαλαωρίτη (προαιρετική εκδρομή). Επιστροφή στο ΝΥΔΡΙ και παραμονή για γεύμα. Αναχωρούμε για ΠΡΕΒΕΖΑ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας που θα μας βγάλει στο ΑΚΤΙΟ και από εκεί, συνεχίζουμε μέσω της καλωδιωτής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για την ΑΚΡΑΤΑ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 145€
Μονόκλινο 185€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο Cleopatra Hotel 3* και 2 γεύματα σε ταβέρνα της περιοχής
  • Τα εισιτήρια του καραβιού για τους Παξούς
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Τα εισιτήρια για την κρουαζιέρα στον Σκορπιό και τη Μαδουρή 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.