Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΡΥΟΠΗΓΗ, ΣΙΘΩΝΙΑ, ΣΑΡΤΗ, Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ, Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
13 - 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 205€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ HOTEL KRYOPIGI 4* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΚΡΥΟΠΗΓΗ)
Αναχώρηση 07.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε μέσω νέας Εθνικής Οδού για τη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση για γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί, μέσω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, φτάνουμε στην πρώτη χερσόνησο της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, και την περιοχή της ΚΡΥΟΠΗΓΗΣ, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, Kryopigi Hotel 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΥΟΠΗΓΗ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ (ΣΑΡΤΗ – Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ – Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου της ΣΙΘΩΝΙΑΣ, περνώντας αρχικά από ΨΑΚΟΥΔΙΑ, ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ και ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ, για να κάνουμε μια σύντομη στάση στην όμορφη ΣΑΡΤΗ. Συνεχίζουμε για Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ), το αμφιθεατρικά χτισμένο παραλιακό θέρετρο, στο δυτικό τμήμα της χερσονήσου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, με μία ενδιάμεση στάση στα ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΥΟΠΗΓΗ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Μετά το πρωινό μια ενδιαφέρουσα διαδρομή θα μας φέρει στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επιβιβαστούν στα καραβάκια που πραγματοποιούν κρουαζιέρα γύρω από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και να θαυμάσουν εν πλω τα ιστορικά Aγιορείτικα μοναστήρια (προαιρετικό). Παραμονή και για γεύμα και το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΥΟΠΗΓΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τη «νύμφη του Θερμαϊκού, την πανέμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, όπου θα περιηγηθούμε σε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Μεταξύ άλλων θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, το έμβλημα της πόλης τον Λευκό Πύργο, την Ροτόντα, κ.α. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, με μία στάση στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό) και μία στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 205€
Μονόκλινο 295€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, με πρωινό στο Kryopigi Hotel 4*, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής
  • 3 Δείπνα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.