Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, 
ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΕΔΕΣΣΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΒΕΡΟΙΑ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
17 - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ MONO ME 165€ KAT' ATOMO ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY! 


1η ΗΜΕΡΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΖΑΝΗ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛAMIA (Ε.Ο.), ημίωρη στάση για καφέ και ξεκούραση. Μέσω νέας Εθνικής Οδού φτάνουμε στην ευρύτερη περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα (προαιρετικό). Ακολουθώντας τη διαδρομή ΣΕΡΒΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ φτάνουμε στην ΚΟΖΑΝΗ. Επίσκεψη στο όμορφο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ της πόλης, που στεγάζεται σε κτίριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό της ημέρας, το πολυτελές συγκρότημα PANTELIDIS HOTEL 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και χρόνος ελεύθερος. Επίσκεψη στην πόλη της ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΑΓ. ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ - ΨΑΡΑΔΕΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 
Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ και ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, για να φτάσουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου θα επισκεφτούμε, μέσω της νέας πλωτής γέφυρας, το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, μοναδικό βιότοπο για πολλά σπάνια είδη πουλιών. Τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ και το τελευταίο, ακριτικό, χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, όπου και θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής, Ελλάδας - Αλβανίας για να φτάσουμε στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Παραμονή και επίσκεψη στην πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ μεταφερόμαστε στην πόλη της ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ για να την τελετή της Ανάστασης. Πίσω στο ξενοδοχείο μας μάς περιμένει πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο, με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά για να τσουγκρίσουμε. Διανυκτέρευση.

3η HMEΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΑΜΥΝΤΑΙΟ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 
Μετά το πλούσιο πρωινό ελεύθερος χρόνος να ανακαλύψετε όλες τις σύγχρονες ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος PANTELIDIS, να περπατήσετε στους κήπους ή να απολαύσετε ένα ουζάκι δίπλα από την πισίνα, όση ώρα διαρκεί το ψήσιμο του οβελία. Το μεσημέρι μας περιμένει ένα πραγματικό γλέντι με ψητά σούβλας, πλούσιο μπουφέ και ορχήστρα με ζωντανή μουσική που θα ανεβάσει το κέφι και την καλή διάθεση της ημέρας στα ύψη! Όμως η μέρα μας δεν τελειώνει εδώ, το απόγευμα θα επισκεφτούμε το ΑΜΥΝΤΑΙΟ και τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, κτισμένος στις όχθες της λίμνης Βεγορίτιδας και σε απόσταση 2,5 km από την λίμνη των Πετρών οι οποίες αποτελούν σημαντικούς υδροβιότοπους. Τα σημαντικότερα μνημεία είναι ο προϊστορικός οικισμός και η νεκρόπολη του Αγίου Παντελεήμονα, το Κάλε, η ελληνιστική πόλη των Πετρών, τα βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία. Στην λίμνη θα παραμείνουμε και για να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και αργότερα βραδινός περίπατος στην πόλη της ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ: ΕΔΕΣΣΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ - ΒΕΡΟΙΑ - ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό αναχωρούμε με πρώτο σταθμό της ημέρας μία επίσκεψη στο πάρκο των Καταρρακτών στην ΕΔΕΣΣΑ. Συνεχίζουμε για την πόλη της Βέροιας, όπου θα δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μία από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Ο Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω νέας εθνικής οδού. Στάση για γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο) και εν συνεχεία στην ΛΑΜΙΑ για καφέ, πριν φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 165€
Μονόκλινο 225€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Pantelidis Hotel 4*
  • 2 Δείπνα και ένα Πασχαλινό με ψητά σούβλας, πλούσιο μπουφέ και ορχήστρα με ζωντανή μουσική
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.