Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΗΛΙΟ, BOΛOΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΝΑΟΥΣΑ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-28 ΜΑΪΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 125€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

1 ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση στις 07:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας, ημίωρη  στάση για καφέ. Και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε  το ΠΗΛΙΟ την  ΠΟΡΤΑΡΙΑ & ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ παραμονή & γεύμα, στάση στο ΒΟΛΟ και άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην ΠΙΕΡΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα έχουμε Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
2 ΗΜΕΡA Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ & ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ παραμονή. Κατόπιν άφιξη  ΝΑΟΥΣΑ, ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, γεύμα και εν συνεχεία επίσκεψη στους περίφημους ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ της ΕΔΕΣΣΑΣ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
3 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για  την ιστορική(16ος) ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ η οποία ειναι χτισμένησε σε φυσική οχυρωματική θέση και απετέλεσε σημαντικο οικονομικο και πνευματικο κέντρο κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας.Στη συνέχεια μέσω όμορφης διαδρομής για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ που προσφέρει πανοραμική θέα της περιοχής όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν επιστροφη  με ενδιάμεση στάση σε ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 125€
Μονόκλινο 155€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο (Bomo Club Olympus Grand 4*)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δημοτικός Φόρος