Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΖΗΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ!

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ, ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ, ΒΥΤΙΝΑ, ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ 

3HMEΡH ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΝΤΟΝΙΟS HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ!1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε με προορισμό τη ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ, επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ (ιδιόμορφης αρχιτεκτονικής), στον αρχαιολογικό χώρο και το πηγάδι του Ιακώβου, όπου σύμφωνα με την παράδοση συναντήθηκε η Αγία Φωτεινή με το Χριστό. Κατευθυνόμαστε προς το Σπήλαιο Κάψιας, που ξεχωρίζει για τους μοναδικούς χρωματισμούς του σε κόκκινο, κίτρινο και γαλάζιο που δημιουργούν ένα έργο τέχνης απαράμιλλης ομορφιάς φτιαγμένο από την ίδια τη φύση (προαιρετική είσοδος με προσωπικά έξοδα). Κατόπιν μεταφερόμαστε στη γραφική Βυτίνα, στάση και παραμονή για γεύμα. Τελευταίος προορισμός της ημέρας η Αρχαία Ολυμπία, χτισμένη σε τοπίο που μαγεύει με την ομορφιά του και την ηρεμία του, στην καταπράσινη κοιλάδα ανάμεσα στον Αλφειό και τον Κλαδέο ποταμό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ
Αναχώρηση μετά το πρωινό για να επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και από εκεί μεταφερόμαστε στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την ΠΑΤΡΑ, όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τη φαντασμαγορική παρέλαση των αρμάτων και θα διασκεδάσουμε στους ξέφρενους ρυθμούς του Πατρινού Καρναβαλιού. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΟΛΥΜΠΙΑ - ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον περίφημο Ναό του επικούριου Απόλλωνα, τον παρθενώνα της Πελοποννήσου. Το αριστούργημα του αρχιτέκτονα Ικτίνου του 5ου αιώνα π.χ. υψώνεται επιβλητικά στα 1.130 μέτρα πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας. Επιστρέφουμε στην ιστορική κωμόπολη της Ανδρίτσαινας, γνωστή για τη πέτρινη αρχιτεκτονική, τις όμορφες βρύσες και το όμορφο αγνάντι της στη περιοχή και παραμένουμε για γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Μεγαλόπολης και με μία ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση στον Ισθμό, φτάνουμε το βράδυ στον τελικό μας προορισμό σε Αθήνα και Πειραιά.


Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 120€
Μονόκλινο 160€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
2 Διανυκτέρευσεις σε δίκλινα δωμάτια στο Antonios Hotel 4*, με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο
Αρχηγός εκδρομής
Ασφάλεια αστικής
Φ.Π.Α.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές