Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ! 

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΒΟΛΟΣ, ΠΗΛΙΟ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ 

2ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
19 - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 65€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΜΕTROPOL HOTEL 3* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!


1η ΗΜΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ: ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ
Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και στις 07.50 π.μ. από ΑΘΗΝΑ με κατεύθυνση προς ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση καθοδόν για καφέ και ξεκούραση. Από εκεί, μέσω Καρδίτσας, φτάνουμε στο γραφικό οικισμό ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, δίπλα στην πανέμορφη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, όπου και θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Με το μοναδικής ομορφιάς τοπίο να μας γνέφει, ανεβαίνουμε ως την κορυφή του λόφου (δίπλα στην ταβέρνα «Αγνάντι») για να θαυμάσουμε τη λίμνη που απλώνεται μπροστά μας γαλήνια και να βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες με την πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα! Γεμάτοι ωραίες εικόνες επιστρέφουμε μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση για καφέ. Αναχωρούμε για την ΛΑΡΙΣΑ, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Metropol 3*, στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ - ΠΗΛΙΟ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το βουνό των Κενταύρων, το πανέμορφο ΠΗΛΙΟ. Περνώντας την αρχοντική ΠΟΡΤΑΡΙΑ θα φτάσουμε ως το «μπαλκόνι του Πηλίου», την ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, τον αμφιθεατρικά χτισμένο παραδοσιακό οικισμό, με την εκπληκτική θεά στο Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο, και ομορφιά αναλλοίωτη στο χρόνο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στην πλατεία του χωριού με το μεγάλο πλατάνι και βόλτα στα πλακόστρωτα στενά. Κατηφορίζουμε προς την πόλη του ΒΟΛΟΥ και κατευθυνόμαστε προς το πολύβουο λιμάνι, εκεί που θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα με θέα τα πολυτελή σκάφη της μαρίνας και τη θάλασσα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με μία στάση για καφέ και ξεκούραση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.). Άφιξη στον τελικό προορισμό της ημέρας σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 65€
Μονόκλινο 85€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο Metropol Hotel 3*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.