Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΟΦΙΑ, ΒΙΤΟΣΑ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, ΣΑΝΤΑΝΣΚΥ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 6-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 160€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ FESTA SOFIA HOTEL 4* ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 2009 !!!

HMEΡΑ ΑΘΗΝΑ – ΣOΦΙΑ Πρωινή αναχώρηση 06.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 06.20 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και ύστερα για ΛΑΡΙΣΑ (ΕΟ)γεύμα και απο εκει διασχίζοντας τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα συνεχίζουμε το ταξίδι μας περνώντας εξω από τις πόλεις ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ και ΝΤΟΥΠΝΙΤΣΑ για να φτάσουμε στην πρωτεύουσα της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ την ΣΟΦΙΑ στο πολυτελές ξενοδοχείο μας FESTA SOFIA HOTEL 4*. Τακτοποίηση και στη συνέχεια δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ ΣΟΦΙΑ Πρωινό και ξεκινάμε τη περιήγηση μας στη βουλγαρική πρωτεύουσα με τα σημαντικά αξιοθέατα όπως ο καθεδρικός ναός του Αλεξάνδρου Νέφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του Άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρωσική εκκλησία). Χρόνος ελεύθερος στο εμπορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχειο μας όπου θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τις εγκαταστάσεις Spa του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ αναχώρουμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου μας περιμένει η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην ιστορική Φιλιππούπολη. Περιήγηση στη γεμάτη μνήμες παλαιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια και τα πανέμορφα παλιά αρχοντικά. Θα δούμε το σπίτι-μουσείο του Κουγιουμτζόγλου, το ναό του Αγ. Κων/νου & Ελένης, το Ελληνορωμαϊκό θέατρο κα. Χρόνος ελεύθερος και νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη Σόφια. Διανυκτέρευση.
4 ΗΜΕΡΑ ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΥ- ΑΘΗΝΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για την φημισμένη  λουτρόπολη  του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ  θεωρείται γενέτειρα του  ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και στο ιστορικό της κέντρο δεσπόζει ο γιγαντιαίος πλάτανος 500 ετών δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο συντριβάνι . Το υγρό στοιχείο είχε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στη ζωή της πόλης και σήμερα αναβλύζουν ιαματικές πηγές  τα νερά των οποίων χρησιμοποιούνται στην θεραπεία διαφόρων  παθήσεων. Κατόπιν  αναχωρούμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ και αφου περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ(ΕΟ)παραμονή για  γευμα και από εκεί με μια ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 160€
Μονόκλινο  220€
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτέρευσης σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & ημιδιατροφή στο  ξενοδοχείο (Festa Sofia Hotel 4*)
  • Αρχηγός εκδρομής *Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
Σημείωση: Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.