Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, 

4HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
17 - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 235€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*!


1η ΗΜΕΡΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί φτάνουμε στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το πολυτελές ξενοδοχείο μας, GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*. Χρόνος ελεύθερος και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία. Δείπνο με νηστίσιμα και αρτύσιμα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΔΡΑΜΑ - ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΟ ΛΥΔΙΑΣ - ΚΑΒΑΛΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΔΡΑΜΑ, για να επισκεφθούμε το καμάρι της πόλης, τον πανέμορφο Δημοτικό Κήπο με τα τρεχούμενα νερά και τα αιωνόβια πλατάνια, που ρίχνουν τη σκιά τους πάνω στα αγάλματα που στολίζουν τα μονοπάτια του κήπου. Συνεχίζουμε για τις Κρηνίδες Καβάλας, για το μοναδικό Ιερό Προσκύνημα γνωστό και ως «Βαπτιστήριο της Λυδίας», αφιερωμένο στην Αγία Λυδία τη Φιλιππησία, την πρώτη Ελληνίδα και Ευρωπαία που βαπτίστηκε χριστιανή από τον Απόστολο Παύλο και βοήθησε στη διάδοση του χριστιανισμού. Μεταφερόμαστε στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου και θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για λίγη απαραίτητη ξεκούραση, πριν την Αναστάσιμη λειτουργία, που θα παρακολουθήσουμε αργότερα το βράδυ σε εκκλησία της πόλης. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα, ψητό κρέας και πλήθος συνοδευτικών εδεσμάτων. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΣΟΥΡΩΤΗ και τη Μονή Αγίου Θεολόγου όπου έζησε για χρόνια και σήμερα βρίσκεται εκεί ο τάφος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ. Κατόπιν επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ξεκινάει η περιήγηση μας στη πόλη, όπου αρχικά θα επισκεφτούμε τον πολιούχο Αγ. Δημήτριο, τον Λευκό Πύργο, την Πάνω Πόλη, το Επταπύργιο και θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στην πρόσφατα διαμορφωμένη Νέα παραλία της πόλης. Το μεσημέρι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, όπου μας περιμένει ο πλούσιος πασχαλιάτικος μπουφές. Το απόγευμα βόλτα για τον καφέ μας στη παραλία της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ενώ το βράδυ όσοι επιθυμούν μπορούν να διασκεδάσουν στα ΛΑΔΑΔΙΚΑ.

4η ΗΜΕΡΑ – ΔΕΥΤΕΡΑ: ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική (16ου αιώνα) ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ, η οποία ειναι χτισμένη σε σε φυσική οχυρωματική θέση και απετέλεσε σημαντικό, οικονομικό και πνευματικό κέντρο κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ που προσφέρει πανοραμική θέα της περιοχής, όπου και θα παραμείνουμε για γεύμα. Επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ακόμα στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 235€
Μονόκλινο 325€*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής. 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Palace Hotel 5* και ελεύθερη χρήση του Health Club, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, της σάουνας και του γυμναστηρίου 
  • 2 δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα με πλούσιο μπουφέ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.