Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 220€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ 
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ !!!
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ LASSI HOTEL 3*

1 ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΗΝΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟΣ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 
Αναχώρηση 07.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.15 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ γευμα και με το φεριμπότ μετάβαση στον ΠΟΡΟ. Άφιξη στο νησί, παίρνοντας μία πρώτη ιδέα για το νησί συνεχίζουμε για την περιοχή ΛΑΣΣΗ και για την τακτοποίηση μας στο ξενοδοχειο. Στην συνέχεια το βράδυ θα φτάσουμε στο AΡΓΟΣΤΟΛΙ για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου και για να απολαύσουμε το γεύμα μας στην γύρω περιοχή σε ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της Κεφαλονιάς. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο Δρογκαράτη, την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγίας Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της 'Ασσου με το ενετικό κάστρο και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Παρακουλούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης ενώ αμέσως μετά θα ακολοθήσει το πατραπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο σε παραλιακή ταβέρνα στο Αργοστόλι με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ) ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΛΗΞΟΥΡΙ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στη Μονή ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι και ο προστάτης του νησιού προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ για να απολαύσουμε το πλούσιο Πασχαλιάτικο τραπέζι μας με μουσική και διασκέδαση. Το απόγευμα ελεύθεροι για ξεκούραση ή βόλτα στο όμορφο ΛΗΞΟΥΡΙ (έξοδα φεριμπότ ατομικά) με την όμορφη πλατεία Μηνιάτη και τη σημαντική τοπική Βιβλιοθήκη. Έπειτα περνάμε απέναντι στο Αργοστόλι (έξοδα φεριμπότ ατομικα), φτάνουμε στη Λάσση στο ξενοδοχειο μας. Διανυκτερευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΜΑΖΑΡΑΚΑΤΑ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΡΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Μονή του ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ που είναι και από τις παλιότερες του νησιού. Συνεχίζουμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΙΔΟΥΣΑ που ονομάστηκε σύμφωνα με τη παράδοση, ύστερα από το γνωστό θαύμα με τα φιδάκια. Κατόπιν μέσω παραλιακής διαδρομής και διασχίζοντας τη κοσμική ΣΚΑΛΑ θα φτάσουμε στον ΠΟΡΟ επιβίβαση στο φεριμπότ και μετάβαση στην ΚΥΛΛΗΝΗ γεύμα και από εκεί μέσω ΙΣΘΜΟΥ επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 220€
Μονόκλινο 280€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχειακό συγκρότημα (lassi Hotel 3*) αστέρων σε δίκλινα δωμάτια 
  • 2 Δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα σε ταβέρνα στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
  • Τα εισιτήρια των φέρι ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΟΡΟ
  • Αρχηγός εκδρομής *Ασφάλεια αστικής ευθύνης

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευση