Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ, ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΛΑΓΚΑΔΙΑ, ΒΥΤΙΝΑ, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
18 – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 145€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΑΝΤΟΝΙOS HOTEL 4*! 


1η HMEΡΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΘΗΝΑ - ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ – ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Αναχώρηση 07:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε περνώντας από τη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ και ανηφορίζουμε για τις ΒΑΣΣΕΣ, στα 1.130μ. υψόμετρο στο όρος Κωτίλιο, στα σύνορα μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της αρχαιότητας και μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO από το 1986, ο επιβλητικός ΝΑΟΣ του ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Έργο του Ικτίνου, ο λεγόμενος και «Παρθενώνας της Πελοποννήσου», συγκεντρώνει μερικά πολύ ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα ιστορικά και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, πολλά εκ των οποίων περνάνε στη σφαίρα του μεταφυσικού στοιχείου! Το μόνο σίγουρα είναι ότι χτίστηκε από τους Φιγαλείς ως αφιέρωμα στο θεό του φωτός Απόλλωνα, που θεωρούσαν ότι τους έσωσε από επιδημία, πανώλης, λόγος για τον οποίο φέρει και το προσωνύμιο «Επικούριος». Επίσκεψη στο ναό και παραμονή στον αρχαιολογικό χώρο. Επιστρέφουμε στην ιστορική κωμόπολη της ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ, γνωστή για τη πέτρινη αρχιτεκτονική, τις όμορφες βρύσες και το όμορφο αγνάντι της στην περιοχή με τα τρεχούμενα νερά, τις απότομες χαράδρες, τα πυκνά ελατοδάση και τα ψηλά πλατάνια και παραμένουμε στο γραφικό ορεινό χωριό για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Απολαμβάνοντας το μοναδικής ομορφιάς τοπίο και την ψυχική ηρεμία που προσφέρει στον επισκέπτη, κατηφορίζουμε προς την αρχαία ΟΛΥΜΠΙΑ, τον τελευταίο προορισμό της ημέρας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Antonios Hotel 4*. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και αργότερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία σε εκκλησία της περιοχής. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ: ΚΑΤΑΚΟΛΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για μία αναζωογονητική βόλτα στο παραλιακό ΚΑΤΑΚΟΛΟ, το τουριστικό επίνειο της Ηλείας, όπου θα απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ με θέα τον κόλπο του Ιχθύος. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας όπου μας περιμένουν ποικιλία ουζομεζέδων, ψητά της σούβλας και πολλά συνοδευτικά εδέσματα σε ένα πραγματικά πλούσιο γεύμα, όπως αρμόζει στο εορταστικό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ: ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΛΑΓΚΑΔΙΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΒΥΤΙΝΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στον τεράστιας ιστορικής σημασίας αρχαιολογικό χώρο της ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, το πραγματικό λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων και το πιο φημισμένο ιερό του Δία στην αρχαιότητα. Συνεχίζουμε για τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ, τον γραφικό οικισμό με τα παραδοσιακά πετρόσπιτα του αμφιθεατρικά κτισμένα σε απότομη πλαγιά του Μαίναλου, μέσα σε πλούσια βλάστηση, που μοιάζουν να κρέμονται πάνω από το άγριο φαράγγι που σχηματίζει ο ποταμός Τουθόα. Μικρή στάση για καφέ και ξεκούραση και μία βόλτα στα φιδωτά καλντερίμια του πανέμορφου χωριού και συνεχίζουμε για την ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ. Η ορεινή κωμόπολη, που τροφοδότησε με μπαρούτι και πυρομαχικά την Ελληνική επανάσταση, δεν έχει απλά μεγάλη ιστορική σημασία, αλλά είναι και ένα ζωντανό δείγμα παραδοσιακής αρκαδικής αρχιτεκτονικής. Δωρικά, πετρόχτιστα αρχοντόσπιτα, χτισμένα αμφιθεατρικά στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Μαίναλου με θέα στο φαράγγι του Λούσιου, ο οικισμός μοιάζει να βγήκε από καρτ ποστάλ μιας άλλης εποχής. Επόμενος σταθμός το μεγαλύτερο ορεινό θέρετρο της Αρκαδίας, η ΒΥΤΙΝΑ όπου θα σταματήσουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ, ως τον ΙΣΘΜΟ, όπου θα σταματήσουμε για καφέ και ξεκούραση, πριν φτάσουμε στον τελικό προορισμό της ημέρας σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 145€
Μονόκλινο 195€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, στο ξενοδοχείο Antonios Hotel 4* στην Ολυμπια
  • Αναστάσιμο, εορταστικό δείπνο το Μεγάλο Σάββατο με μαγειρίτσα, ψητό κρέας και πλήθος συνοδευτικών εδεσμάτων
  • 1 Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή, με ψητά σούβλας και πλούσιο μπουφέ, σε γλέντι με μουσική και χορό
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται και ο φόρος διανυκτέρευσης!


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.