Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ & ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΟΝΗ ΑΓ. ΠΑΙΣΙΟΥ, ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 6-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 210€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND PALACE 5* !!!

HMEΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Αναχώρηση 07.30πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση, παραλία ΛΑΡΙΣΑ γεύμα και εν συνεχεία για τη «νύμφη του Θερμαϊκού». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ Μετά το πρωινό αναχώρηση για  ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ ΣΕΡΡΩΝ για  επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 15 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης.  Κατόπιν για ΚΑΒΑΛΑ, παραμονή για γεύμα στην όμορφη παραλιακή πόλη με το παλιό ιστορικό κέντρο της στο οποίο δεσπόζει το εντυπωσιακό  Ιμαρέτ .Στη συνέχεια επιστροφή μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο με πλούσιο μπουφέ και παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΣΟΥΡΩΤΗ και τη Μονή Αγ.Θεολόγου όπου έζησε για χρόνια και σήμερα βρίσκεται εκεί ο τάφος του ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΥ.Κατόπιν επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ξεκινάει η περιήγηση μας στη πόλη όπου αρχικά θα επισκεφτούμε τον πολιούχο Αγ.Δημήτριο,τον Λευκό Πύργο,την Πάνω Πόλη,το Επταπύργιο και θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στην πρόσφατα διαμορφωμένη Νέα παραλία της πόλης.Το μεσημέρι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο όπου μας περιμένει ο πλούσιος πασχαλιάτικος μπουφές με τον παραδοσιακό οβελία και άλλες τοπικές νοστιμιές. Το απόγευμα βόλτα για τον καφέ μας στη παραλία της ΠΕΡΑΙΑΣ ενώ το βράδυ όσοι επιθυμούν μπορούν να διασκεδάσουν στα ΛΑΔΑΔΙΚΑ.

4 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΤΕΡΙΝΗ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την ιστορική ΜONH AΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ σε ωραία τοποθεσία με θέα στα Πιέρια Όρη και από εκεί θα συνεχίσουμε για τον κάτω Ολυμπο και τον παραδοσιακό οικισμό του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ  όπου και θα γευματίσουμε. Εν συνεχεία για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ. 
 
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 210€
Μονόκλινο 325€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχειακό συγκρότημα (Grand Palace 5*) σε δίκλινα δωμάτια
  • 2 Δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ !!!

*Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης