Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 6-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 155€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΚΓΡΟΤΗΜΑ PANDELIDIS HOTEL 4*

1 ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛAMIA, ημίωρη στάση για καφέ και στη συνέχεια γεύμα Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ. Κατόπιν και περνώντας από ΣΕΡΒΙΑ ,ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ φτάνουμε στη ΚΟΖΑΝΗ, επίσκεψη στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ της ΚΟΖΑΝΗΣ και συνεχίζουμε για το  ξενοδοχείο μας στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο

2 ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε ΠΙΔΟΔΕΡΙ, ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, φτάνουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ όπου θα επισκεφτούμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ όπου κατοικούν σπάνια πουλιά και τέλος θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, με το τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ, περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής Ελλάδας -  Αλβανίας και θα επισκεφτούμε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Παραμονή και επίσκεψη στην πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή μέσω ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

HMEΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Ελεύθερο πρωινό για να απολαύσετε το ψήσιμο του οβελία,τις ανέσεις του ξενοδοχείου, και στην συνέχεια το πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα επίσκεψη στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ και τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (παλιά ονομασία Πάτελι) είναι χωριό του νομού Φλώρινας και βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νομού, σε απόσταση 38,6 χλμ. από την πόλη της Φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό Πέλλας. Υπάγεται στον δήμο Αμυνταίου. Ο Άγιος Παντελεήμονας είναι κτισμένος στις όχθες της λίμνης Βεγορίτιδας και σε απόσταση 2,5 km από την λίμνη των Πετρών οι οποίες αποτελούν σημαντικούς υδροβιότοπους. Τα σημαντικότερα μνημεία είναι ο προϊστορικός οικισμός Αγίου Παντελεήμονα, η νεκρόπολη του Αγίου Παντελεήμονα, το Κάλε, η ελληνιστική πόλη των Πετρών, τα βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία. Θα παραμείνουμε να απολαύσουμε την λίμνη (καφέ) Και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βραδύ βόλτα και στην πόλη τις ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ. Διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ της ΕΔΕΣΣΑΣ παραμονή και συνεχίζουμε για την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Θα δούμε τα Βήματα του Απόστολου Παύλου. Μια από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα είναι τα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου». Ο Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». 11:30 π.μ θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μέσω νέας εθνικής οδού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΘΗΝΑΣ. Στάση για φαγητό στη ΛΑΡΙΣΑ Ε.Ο και εν συνεχεία στην ΛΑΜΙΑ για καφέ. Άφιξη στην ΑΘΗΝΑ.
 
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 155€
Μονόκλινο  200€
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ σε ξενοδοχειακό συγκρότημα(Pantelidis Hotel 4*)
  • 2 Δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
 
ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
 
*Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης