Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΜΕΤΕΩΡΑ, Ι.Μ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΒΕΡΟΙΑ 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
18 - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ MONO ME 130€ KAT' ATOMO ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – Μ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για τον επόμενο προορισμό μας, τα μοναδικής ομορφιάς ΜΕΤΕΩΡΑ στην καρδιά της χώρας, όπου θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, το γνωστό γυναικείο μοναστήρι στην άκρη απόκρημνου βράχου σε υψόμετρο 400μ., στο οποίο φυλάσσεται η κάρα του Αγ. Χαραλάμπους. Στην διπλανή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στη σκιά των επιβλητικών βράχων, θα καθίσουμε για να πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί προχωράμε για τον τελικό προορισμό της ημέρας, την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας Pantelidis Hotel 4* και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και ανασύνταξη δυνάμεων μέχρι το βράδυ, που θα μεταφερθούμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Αμέσως μετά μας περιμένει πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο, με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα, πολλά παραδοσιακά, συνοδευτικά εδέσματα και ασφαλώς κόκκινα αυγά για να τσουγκρίσουμε για το καλό! Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ: ΑΜΥΝΤΑΙΟ - ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Μετά το πλούσιο πρωινό ελεύθερος χρόνος να ανακαλύψουμε όλες τις σύγχρονες ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος PANTELIDIS, να περπατήσουμε στους καταπράσινους κήπους ή να απολαύσουμε χαλαροί ένα ουζάκι δίπλα από την πισίνα, όση ώρα διαρκεί το ψήσιμο του οβελία. Το μεσημέρι μας περιμένει ένα πραγματικό γλέντι με ψητά σούβλας, πλούσιο μπουφέ και ορχήστρα με ζωντανή μουσική, που θα ανεβάσει το κέφι και την καλή διάθεση της ημέρας στα ύψη! Όμως η μέρα μας δεν τελειώνει εδώ, το απόγευμα θα επισκεφτούμε το ΑΜΥΝΤΑΙΟ και τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, στις όχθες της λίμνης Βεγορίτιδας και σε απόσταση 2,5 χλμ. από την λίμνη των Πετρών. Τα σημαντικότερα μνημεία είναι ο προϊστορικός οικισμός και η νεκρόπολη του Αγίου Παντελεήμονα, το Κάλε, η ελληνιστική πόλη των Πετρών, τα βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία. Στην λίμνη θα παραμείνουμε για να απολαύσουμε και τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και αργότερα βραδινός περίπατος στην πόλη της ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ – ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΒΕΡΟΙΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε με πρώτο σταθμό της ημέρας την ιστορική ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος, που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής, τα ερείπια της οποίας διασώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Συνεχίζουμε για την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπου θα δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μία από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Ο Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω νέας εθνικής οδού. Στάση για γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο) και εν συνεχεία στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) για καφέ, πριν φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 130€
Μονόκλινο 180€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Pantelidis Hotel 4*
  • 1 αναστάσιμο, εορταστικό δείπνο και ένα Πασχαλινό, εορταστικό γεύμα με ψητά σούβλας, πλούσιο μπουφέ και ορχήστρα με ζωντανή μουσική
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.