Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΠΡΟΥΣΟΣ, ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ, ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 

17 – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 145€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LECADIN 3* ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 
ΚΑΙ 
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ 
ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ!


1η ΗΜΕΡΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ), στάση για καφέ και ξεκούραση. Πρώτος προορισμός μας οι ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ, μια άνάσα από το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, σε υψόμετρο 940 μέτρων. Στο πανέμορφο χωριό, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο και ακόμα και ο χρόνος μοιάζει να σταμάτησε για να θαυμάσει το καταπράσινο τοπίο με τα πανύψηλα έλατα και τα αιωνόβια πλατάνια, θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Προς το απόγευμα θα συνεχίσουμε για τον τελικό προορισμό της ημέρας, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, και το ξενοδοχείο μας LECADIN 3*, με την απίστευτη θέα ως τον Καρπενησιώτη και όσο μακριά φτάνει το βλέμμα του επισκέπτη! Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ξεκούρασης. Νωρίς το βράδυ μεταφερόμαστε σε εκκλησία του χωριού για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο με νηστίσιμα και αρτύσιμα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΡΟΥΣΟΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα Πατήματα της Παναγίας, το μονοπάτι όπου σύμφωνα με την παράδοση πέρασε η Παναγία, στο δρόμο της για τον Προυσό, και που θα σταματήσουμε και εμείς για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για τον ΠΡΟΥΣΟ, για να επισκεφτούμε το "Σπίτι της Κυράς της Ρούμελης", το ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, που στέκει αγέρωχο εδώ και περίπου χίλια χρόνια, χτισμένο σε απόκρημνο βράχο μεταξύ των βουνών Χελιδόνα, Καλιακούδα και της οροσειράς του Παναιτωλικού, με θέα που προκαλεί δέος, αλλά και φήμη που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Επιστροφή, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και γεύμα. Συνεχίζουμε με μία ακόμα βόλτα στο καταπράσινο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720 μέτρων. Στην γραφική πλατεία του χωριού δεσπόζει μεγάλος πλάτανος, αλλά αυτό που σίγουρα τραβάει το βλέμμα είναι η εντυπωσιακή θέα στον Καρπενησιώτη, ενώ το ενδιαφέρον μονοπωλεί και το αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο, με ποικίλα εκθέματα από εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Γεμάτοι όμορφες εικόνες επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Αργότερα το βράδυ θα μεταφερθούμε σε εκκλησία του χωριού για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία. Κατόπιν μας περιμένει Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πληθώρα εδεσμάτων στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

3η ΗΜΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε ένα κοντινό περίπατο στη φύση ή το ψήσιμο του οβελία, πίνοντας τσίπουρο και απολαμβάνοντας τους μεζέδες, που θα προσφέρονται αφθονα, λόγω της ημέρας. Το μεσημέρι, η ζωντανή ορχήστρα θα συνοδεύσει το πλούσιο πασχαλινό μας γεύμα, με ψητά της σούβλας και πολλά παραδοσιακά εδέσματα και το κέφι θα ανάψει με το γλέντι που θα ακολουθήσει! Λίγη απαραίτητη ξεκούραση για ανασύνταξη δυνάμεων και η μέρα μας συνεχίζει με μία βόλτα στην κεντρική πλατεία του Καρπενησιού, για ένα χαλαρό απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ: ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ - ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ - ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ, στις ιαματικές πηγές της οποίας - σύμφωνα πάντα με τη μυθολογία - όφειλε την υπερφυσική δυναμή του ο Ηρακλής. Από εκεί προχωράμε για το Λυχνό και την ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ, του 15ου αιώνα. Συνεχίζουμε για τον ιστορικό ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ και την επιβεβλημένη επίσκεψη στο μνημείο Εθνικής αντίστασης. Στο πανέμορφο χωριό με τα κελαρυστά νερά του ομώνυμου ποταμού θα παραμείνουμε και για το μεσημεριανό μας γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με μία ενδιάμεση στάση καθ΄οδόν για καφέ και ξεκούραση.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 145€
Μονόκλινο 190€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, στο ξενοδοχείο Lecadin Hotel 3* στο Καρπενήσι
  • 2 Δείπνα, ένα την Μ. Παρασκευή με νηστίσιμα και αρτύσιμα εδέσματα και ένα το Μ. Σάββατο με μαγειρίτσα και παραδοσιακά εδέσματα
  • 1 Πασχαλινό Γεύμα, με ψητά σούβλας και πλούσιο μπουφέ, σε γλέντι με ζωντανή μουσική από ορχήστρα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται και ο φόρος διανυκτέρευσης! 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.