Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ & ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑΣΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, 
ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, ΦΑΝΑΡΙ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 175€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ 
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ !!!


1 ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ Εο στάση, ΛΑΡΙΣΑ ΕΟ, για γεύμα. Και αφού παρακάμψουμε την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα φθάσουμε στην KABAΛΑ, μικρή στάση για ξεκούραση και καφέ, Συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να φθάσουμε αργά το απόγευμα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΘΑΣΟ.Η πλούσια βλάστηση, με κυρίαρχο το πεύκο και οι υπέροχες παραλίες με την λεπτή άμμο συνθέτουν την εικόνα για ήρεμες διακοπές. Αφιξη στην ΘΑΣΟ επισκεψη στα ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ παραμονή στην παραλιακή κωμόπολη για γεύμα και αρκετή ωρα ελευθερος χρονος..Έπειτα το απόγευμα επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ. Εν συνεχεία για ΚΟΜΟΤΗΝΗ . το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
Μετά το πρωινό περιήγηση στον ακριτικό νομό του ΕΒΡΟΥ. την πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Ελευθέρως χρονος και γεύμα το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα του γραφειου μας.. Το απόγευμα Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ νωρίς το απόγευμα για ξεκούραση. Διανυκτέρευση

4 ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ γνωστή για τον υγροβιότοπο της και το γραφικό ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ με το γραφικό εκκλησάκι του Αγ.Νικολάου το οποίο είναι προσβάσιμο με πλωτή ξύλινη γέφυρα, Εν συνέχεια στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ φωτο ΛΕΩΝ και Ακολούθως ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ γεύμα και μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 175€
Μονόκλινο 220€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο (Κιridis Hotel 3*) στην πόλη της ΚOMOTHNHΣ 2 Δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα σε ταβέρνα
  • Εισιτήρια F/B για ΘΑΣΟ-ΚΕΡΑΜΩΤΗ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αρχηγός – συνοδός
  • Φ.Π.Α.

ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευση